fbpx

Film varje sista dagen i månaden.

Denna gång från sjukhussängen men viktigaste i filmen är inbjudan till SM finalen 14 Oktober. så vill du köra årets sista långloppsracing innan vintersäsongen börjar så välkommen. 14 Oktober bur,stol,bälte  15 Oktober Enkel Bilsport med stec Light.   Anmälan finner du här Klicka

Uppförandekod.  Vi fann denna från våra branschkollegor i duktiga V8 gänget Klicka fundera på hur stec ska se ut 2024.

Reglerna på Norska Varför ska det vara bra ? Det kanske vi ska återkomma till men kan vara att ha dessa på olika språk Klicka   

Börja med Racing Den 14-15 Oktober kommer stec ha öppet informationsmöte och möjlighet för dig som är intresserad av STEC Racing. Vi bjuder gärna in för att du ska kunna få en bra ingång till racingen och SM 2024.

Startlistan Finalen 2023.

 

Vi kommer på TikTOK , Instagram , Facebook presentera varje finalteam så skicka oss gärna ett E-Mail med en bild och liten text som vi gärna lägger in er i listan på ett snyggt sätt.

Avstängd 5 år framåt för detta är inget vi vill ska finnas inom racingen. Klarar man inte att uppföra sig så kan man inte vara med så enkelt är det och Trygg är nu ett minne bort. Vi tog upp det i filmen att man häcklar ingen vid skada eller olycka Tråkigt men ibland så blir det bye bye. NSHC,MSLS har fått beslutet och det är fritt dem att göra eget beslut om Trygg Racing framtid. Låt oss fokusera på Fair Racing i framtiden.

Nästa Blogg kommer 8 Oktober då presenteras fler team men även också ett Erly Birds erbjudande som kommer kunna bli riktigt bra.  Vi önskar nu dig en fantastisk vecka.