fbpx

Ett av de starkaste förarna 2021 heter Lukas …  

Lukas 13 år skjutsade Hasse i somras ett budskap sändes som vi tror på inför 2022. Under pausen kommer STEC kunna gå i bräschen för att möta upp med bilsportens kraft en målgrupp som är i starten på livet och där vi tror STEC kan skapa skillnad som racingserie. Vi kommer kunna bjuda in en målgrupp för medåkning och söker nu team som skulle vilja skjutsa barn/Ungdomar några varv utanför tävlingen.  Hör gärna av er till stec@stec.se om  det skulle kunna vara något som ditt team skulle vilja erbjuda.

Fler team köper årskortet denna gång Team Gungner. Facebook sida Detta med egen synlighet på de olika sociala plattformarna tror vi är oerhört viktigt för spridningen av racingen.

Tryck på knappen dela så skapar du en spridning till hundratals av dina vänner. Vi tror på detta med bilsportens kraft och på STEC Nätverket med så många duktiga entreprenörer så bör vi kunna lyckas sprida budskapet STEC på ett riktigt bra sätt. Sök gärna klassponsorer som ett steg att utveckla serien och synligheten för företagets produkter/tjänster.

Klassponsor i klass 4-6 C  Yokohama och Garmin i klass GT-Open 2 timmars.

Media team sökes inför 2022 för pre race och after race Movie klipp inför på 2 minuter och after movie på 6-10 minuter. Känner du någon som är flink med kamera och gillar att klippa Youtube klipp så söker vi nu kontakt.

Vill du köra racingbil i vinter ?  Kika på Wilecos event https://www.facebook.com/wilecoevents

Lennarth Widerberg har lång erfarenhet av att skapa riktigt häftiga event.

Marknadsföra STEC Detta är kanske den viktigaste sysslan inför 2022 för att skapa en plattform för nya team men även alla de förare som har slutat med sin bilsport men som varje vår känner hur gasfoten får sina ryckningar. Tittar man djupare varför vi gillar fart så läs gärna detta.  Hur som helst så ser vi utbildning på bana som ett viktigt steg i stec 2022.  Vi kommer exempelvis skapa Utbildningsserie på Sviestad som en del av utbildningspaketet som vi ser som viktigt.  Vi ser även tjejernas team kunna göra en comeback kommande år och detta kommer vi marknadsföra inför kommande julklappar osv.   Pay& Drive paket till dig själv eller någon du tycker om och tanken är att varje race ha minst 1 tjejteam och 1 ungdomsteam. Önskar du mer info om detta så skicka gärna ett mail stec@stec.se

Prova STEC med fri startavgift 10 April 2022 ?   Vi kommer även kommande säsong erbjuda en fri startavgift till nya team och detta kommer vi göra en film om kommande vecka.  Där STEC erbjuder en fri Startavgift på Mantorp Park.  med dessa förbehåll

  • Teamet ska vara nytt för stec och ej anmält till någon annan serie 2022
  • Förarna och bilen skall besiktas och förarlicens kurs skall genomföras 9 April Sviestad
  • Vagnsbok för bilen skall finnas eller skapas för 500 kr
  • Transponder skall finnas eller hyras på plats
  • Försäkring för förare skall tecknas innan start
  • Välkommen STEC bjuder på gratis startavgift  anmälan på stec@stec.se

 

Nu önskar vi dig en riktigt fin vecka när vi går in i November mörkret och garagetiden kommer.