fbpx

Special pris för nya team och förare. 19,995 kr teamavgift eller 19,995 förare all inclusive med team , 

4 Race 4 unika vinnare + Totalsegrare 4-8 timmar långa endurance race.

Nya team för stec specialpris Teamavgift 19,995 total avgift samtliga race
bokas på stec@stec.se Läs om STEC Rättvis racing
Klass A,B,C 3-8 kilo/hk Bur ,stol ,bälte Racing modell
Max 225 breda däck valfri tum
personlig förarutrustning = Racing standard
Förare i Hyrbil 2×30 minuter körning 19,995 kr samtliga race

Audi TT STEC Edition

6 Juni Tierp Arena Nationaldagskörning 

Passa på och fira Nationaldagen genom att köra bil på banan , testa , prova , bjud in vänner och potenta sponsorer.  Vi kör även Time-Attack och 2 timmars Light race .  Vill ni hyra bil för detta race så finns det komplett för 5000 kr kör bil på banan och till denna dag släpper vi även in 50 stycken publik.

Sommar racet 17-19 Juli Välkommen att boka detta special sommar race som STEC kör för första gången

På allmän begäran så satsar vi på ett sommar race och vi kommer kunna skapa Pay&Drive  bilar för de som vill göra ett kul sommar race med vänner , företaget , familjen. Är du ensam förare välkommen till STEC Pay&Drive team.  Viktigt för kännedom är att det råder principen först till kvarn får köra.  Tjejer har subventionerad avgift.  Juniorteam kommer finnas. Vi kommer även satsa på våra yngsta med gokart , elbil och barnhörna under racet. Fruar , sambo kommer ha ett special VIP tält. och vi kommer kunna sälja 50 stycken biljetter för 100 kronor, förköp i grinden 200 kr  barn under 16 år gratis.  Loppet kommer kunna följas på Join.me 

Biljetter till höstens race beror helt på Covid 19 och FHM direktiv samt polisens tillstånd

STEC vill inte bryta emot bestämmelser och samtidigt vill vi kunna erbjuda lösningar för er team att kunna köra till bästa möjliga pris och förutsättningar under kommande tävlingsdagar.  Dela ut /Sälja biljetter till STEC racen under hösten. Vi pratade i vintras mycket om STEC modellen. Där teamen ska kunna sänka startavgiften genom att presentera attraktiv bilsport för publiken. Detta ligger i direkt linje med att på sikt kunna erbjuda STEC teamen helt kostnadsfria tävlingsavgifter.  Några tycker detta är vansinne och kommer aldrig att lyckas.  Några tycker detta är en bra ide och ett sätt att sänka kostnaderna.  Det vi kan vara helt överens om är att provar vi inte så kommer vi inte veta svaret.
  • Priset i Entre är 200 kronor
  • priset på biljetterna till er team är 100 kronor per vuxen
  • sälj biljetter till tävlingen och sänk er avgift med samma belopp.
  • Genom detta system hoppas vi gästerna känner sig ”extra Välkommen”  med biljetter eller på VIP listan i Entre.
  • Varje gäst som kommer för att heja på ert team sänker startavgiften med 100 kronor retroaktivt.
  • Tierp Motorfestival  Linköping Motorfestival 
  • 500 sålda biljetter per race = Tävlingen gratis startavgift  för samtliga team det är målet med denna satsning Framtiden får utvisa resultatet.
  • Hjälp oss hjälpa er team att stec kan erbjuda helt fri startavgift.
  • Värva nya team och tjäna 1000 kronor.  Nu under sommaren kommer det vara ett perfekt sätt att sprida budskapet om STEC och hur lätt det är att börja köra speciellt i Light serien som är vårt första insteg.  Nu får du som värvar in ett helt nytt team 1000 kronor i sänkt startavgift.

Vi önskar nu er alla läsare av bloggen en fantastisk vecka och hoppas vi ses på Lördag med eller utan bil.  Vi tipsar gärna om våra övriga samverkanspartners Fim  Krutcupen race  Motorkultur  Och  STEC Pay&Drive