fbpx

Iskörning med stec bilarna Detta är förbaskat roligt att vi funnit en lösning att köra ihop med Krutcupen Klicka

Första eventet är redan 6 Januari utanför falun på som har skapat en jättefin bana som är nästan lika lång som Mantorp Park. Facebook Klicka   Hoppas vi ses på isen med bla Time-Attack on ice med rally dubb.

Motorfestivaler har ju stec jobbat med att försöka få till för att sprida budskapet om stec tävlingarna och för att kunna få ekonomi till omkostnaderna mer än som brukligt ”förarna ska betala allt”. Stec har fått 10 utställarplatser till Trollhättan Motorfestival som i skrivande stund har mer än 6000 intresserade vilket är kul om vi kan bjuda upp till en uppvisning på banan och visa publiken stec racing. Eventet Klicka  får delas och bjudas in hur mkt som helst för att skapa publik. Banan är ju ikonisk för saab trogna och nu har du en möjlighet att köra på den och samtidigt skapa en bra publicitet för serien och bilsporten i allmänhet. för att gratis vara med meila oss. Banan drivs idag av företaget T-Engineering som vi hoppas kommer vara en del av stec som förarteam på Mantorp. Inget är klart i skrivande stund men kul om det kommer fler duktiga förare och team som kör.

Årskorten är klara att säljas  Varför vill vi som arrangör sälja årskort när vi förlorar pengar på subvetionera dessa? Jo vi resonerar så här att när vi hyr en bana som ex Mantorp så är kostnaden för banhyra,funktionärer,rescue,sjukvård,utrustning lika om det är 10 bilar eller 40 bilar som tävlar. Kan vi då subventionera teamen att köra fler tävlingar så ser vi det som en win-win med fler tävlande = roligare upplevelse för alla.Vi kan även göra startlistor , presentationer och skapa en grundtrygghet ekonomiskt genom att sälja xx antal årskort. Priset är stegrande så ju närmare seriestart man kommer så ökar priset med 1000 kr i månaden.

Bokar och betalar du innan 31 December är priset  som omfattar allt du behöver som Licens, försäkring, startavgift , medlemsskap,transponder för tidtagning,Vagnbok, Licenskurs samt 5 fribiljetter till varje tävlingsdag.

stec SM serie 6 timmar 27,000 kr 

Stec SM serie 3 timmars 23,000 kr 

Stec Light serien 15,000 kr 

Mittsverige Endurance 18,000 kr 

Betalas med swish , faktura , kontant.  bokas på hemsidan Klicka 

SM presentation 2024 (2)           _STEC north 2024 (1)           Mittsverige-presentation-2024 (1)

Gör det enkelt med årets julklappar. Köp en upplevelse på banan för dina vänner antingen kan de köra med egen bil 500 kr  åka med på racingbanan 200 kr  hyra en  racebil 100 kr per varv. eller köp biljetter och ge bort. dels får dina vänner se din racing som du pratar så mycket om. Dels får du ge en smidig present som lätt kan printas ut på skrivaren som en julklapp att besöka Mantorp 28 April vid STEC Premiären min fina vän. Gör det smidigt och det räcker med ett mail så är du i hamn och slipper stressa.

Vår ambition är att kunna erbjuda som 2022 och 2023 ett container köp på däck direkt från Yokohama som har varit väldigt bra däck och kommer nu med en uppgradering på klass C däcket som heter AD09 som fått väldigt fina vitsord från höstens tester.  Vi ber att få återkomma med en bra lösning för dig som team ska kunna köpa bra däck till bästa pris.

Lite filmer i vintermörkret

Lite från 2023 

Iskörning med Krutcupen 

 

Detta var allt från Bloggen för denna gång. Nästa nummer kommer ut på nyårsafton och fram till dess vill vi önska dig och teamkamraterna en riktigt bra julhelg. Är du ensam på julafton så har Hasse sin telefon öppen på 018-265 06 41 för att prata om racing eller prata om vad som helst för vi har ett stort hjärta i Stec och ingen sitta ensam på julafton och känna att man inte kan ringa och störa. Hasse blir glad av ett samtal och speciellt om det är från en stec kompis.