fbpx

 

 

Ryktet om att det kommer fler nya team inför 2020 stämmer och det vill vi tacka från oväntat håll. 

Vi brukar ju jämföra Licenserna inom Svensk bilsport ungefär som korten på Ica eller Coop. Det finns 2 olika försäkringsbolag i Sverige som gillar Bilsport och det är Folksam och IF.  Produkterna är ganska likställda och det är grunden i licensen som är en stor del en försäkring. Som ni förare betalar för som en kollektiv olycksfallsförsäkring.    Förra veckan gick en branschkollega ut och berömde STEC på ett annorlunda sätt på Sociala medier.  Det gav trafik på hemsidan och nu kom första teamet som vi inte hade nått tidigare med ett fint mail. Detta med Rättvis Racing var det bästa han läst om på många år inom bilsporten. och anmälde ett team till Mantorp på prova på basis.

Kontentan av detta får bli att sprid gärna rykten om STEC behöver kanske inte vara negativt. Men om fler börjar köra så kommer alla tycka det är roligare. Framför allt det kommer fortsättas köras Långloppsracing med STEC många år framåt med systematiskt förbättringsarbete.

Nudging är ett ord som STEC jobbat med i verksamheten. Det är att försöka göra det enklare för er förare att göra rätt.  Ibland blir det fel när STEC utmanar olika saker men vi vill pröva och utvärdera. Det som känns rätt teoretiskt kan bli fel praktiskt och ibland tar det ett tag att finna modeller som fungerar. Som detta med tankningen 2017-2019.. 3 minuters regel upphör men vi prövade ett system som på ritbordet känns bra men i praktiken svår.  2020-2022 Så får ni tanka hur ni vill utan 3 minuters regel. Nudging och STEC kommer fortsätta jobba med olika detaljer och du hjälp STEC med dina tankar för detta är ett lagarbete för att gemensamt skapa en bra plattform.  Välkommen att vara med i utvecklingen.

Team , företag , organisationer. Nu ska 2020 års Merchandise beställas. Offerter är hämtade för att skapa jackor , Skjortor mm. För att få ner priset på dessa och få rätta racingstuket så var med på trycket.  Jackorna 5000 kr Skjortorna 3000 kr.  Det vi behöver är ett email med logga i sk eps format vektoriserad för att få bästa tryck kvalitet.  Jackorna blir med Brodyr och softshell. Skjortorna i bomull . Tryck och kommer finnas till premiären till teamen , förarna , och supportrarna.  Som bonus kommer dessa bäras på Elmia mässan med 80,000 besökare  i montern. Varför gör vi detta ?  Självklart ekonomi nu har STEC klarat de 3 tuffa start åren. Mået är ett erbjuda prisvärd bilsport.  20,000 helår för teamet  4-6 Timmars racing med 6 tävlingar på flera av Sveriges finaste banor.  Det är Mantorp , Sviestad , Tierp Arena , Gotland Ring.  Det är 4000 kronor billigare per team än 2019. Kan vi fortsätta trenden med mer publik , Fler samverkanskrafter , Mer sålda hyrbilar , Mer Pay & Drive och framför allt fler startande team så kommer vi lyckas.  Målsättningen är 20 sålda årskort. Och vi kan fakturera era företagsvänner startfakturan och även dela upp den i exempelvis 5 företag som går in med 5000 kr vardera till team XXX . Prova att fråga jobbet om racingkort som friskvårdskort 2020.  Läs mer om företagssamverkan kommande säsong här klicka

Presenter till din gasglada vän eller varför inte till dig själv om du varit snäll under året?

Grattis Dotter Caroline med 19 årig pojkvän kommer det stå på en pappas julkort som idag bokade racing upplevelse på Mantorp under pausen på loppet ska de få testa en STEC Racing Audi A3 med duktig instruktör vid sin sida. 1000 kr present.  Vem har du i din närhet som drömmer om racing 2020. Garanterad uppskattad present med garanti vill mottagaren inte köra så erbjuder vi pengarna tillbaka.   Vi kommer även under våren ha ett erbjudande med Lets Deal som partners.

Ni som är vakna ser att det sker små förändringar på hemsidan!  Det är en vän som sitter och kontur läser och försöker göra det tydligare att finna regler , kostnader , anmälan för att det ska bli så tydligt det bara går. Och det kanske känns lite jobbigt när texterna justeras och förtydligas. Men håll ut och hjälp oss gärna med detta. För vi får inte tappa ett team för att de inte finner information på ett bra sätt.   Vi skriver även i reglerna för att förtydliga vissa saker som att exempelvis man ska ha brandsläcker och miljömatta när man tankar. För de flesta självklart men nu förtydligar vi texterna. Finner du något skumt så skicka oss ett email så får vi fixa det så det blir lätt att förstå texten.   Vi är ju racingförare inte svenskfröknar klicka

Lite Skön återblick från Race 2 på Sviestad 2019 med bla känd politiker med bakom ratten.

Vill ni beställa era däck så gör det nu så finns de hemma hos er med garanti innan säsongen startar 2020

Samma med Skor overaller handskar underställ burbågar all hjälp finns på email stec@stec.se

Funktionärer inför 2020 som besökarna betalar för med 100 kronor nu skapar vi funktionärspotten  Vi kommer 2020 göra så att 50 kr i Entre från publiken ( Barn fritt ) kommer gå till funktionärerna.  Då hoppas vi de kan få göra något kul med den fond som byggs upp och bjud gärna in besökare för det är ni som är stjärnorna.  Vill du vara med i funktionärsgruppen så höra gärna av dig det finns plats för alla.

Färgsättning kommer ske på bilarna bakifrån 2020 för att du som förare ska kunna se vilken klass du ska försöka köra om. Detta är ännu ett steg i STEC säkerhetstänk.   Ni önskar vi er en fantastiks vecka. och dela gärna bloggen vidare på era sociala medier… Nästa blogg kommer igen om en vecka .