fbpx

AD 052

AD 08

Dessa däck beställar du på Klicka Yokohama ger absolut mest däck för pengarna samarbete med stec. Du kan få den hemkörda till den adress du önskar eller direkt till tävlingsbanan.

STEC Racing SM i samverkan med Motorcross SM 25-26 Maj. detta kräver planering och skapar stora möjligheter till dig som förare & Team att få en riktigt bra racing weekend.

Publikbiljetter till stec köper du smidigt på ST 1 bensinmacken när du svänger ner till Hackefors industriområde. Adress Klicka Detta är viktigt att även du som tävlande team stannar till och erhåller din entré biljett så du kommer smidigt in på Linköping Motorstadion. publikbiljett pris 100 kr vuxen.  Säljs mellan 08-11,00 kommer även säljas på Fredag i domartornet från 12-21.

Time-Attack i samband med STEC Racing helger!  Ta vilken bil som helst och kör på racingbanan. tiderna på2 5-26 Maj

  • Lördag
  • 08,30-09,30
  • 13-14,00
  • 17-18,00
  • Söndag
  • 08,30-09,30
  • 12-14,00
  • 16-17,00

Pris per dag 795 kronor bil 200 kr dela gärna info till dina gasglada förare anmälan sker på E-mail stec@stec.se

Tiderna på Lördag för dig som tävlande team i STEC Light.  https://stec.se/stec-light/

Tiderna för dig som tävlar i stec Racing.  Arenan är Linköping https://rejsa.nu/bana_info.asp?sviestad

Denna helg åker stec till Sundsvall och promotar Mittsverige presentation 

Vi pratade om det senast hur viktigt det är att sprida kunskapen om att det går att köra hobbyracing för rimliga budgetar. Detta är mycket olyckligt att förarna runt om i Sverige inte vet om att detta alternativ finns utan alltid säger att racing är för dyrt. Nu ska vi ge Norr en möjlighet att börja med racing och Mittsverigebanan är kanon för ändamålet.

VIKTIG FRÅGA inför kommande race i 6 timmar och förtydligande i 3 timmars.  Så här ser reglerna ut idag efter ändringen i vintras https://stec.se/stec-rattvis-racing/  Det står tydligt  hur det ska gå till med 3 timmars med 1 depåstop  samt 6 timmars kan teamet köra med taktik och mindre bränsleförbrukning eller större tank på 3 stop taktik.  Detta har nu ifrågasatts om det är en bra lösning. Här vill vi få in din röst i debatten skall det vara som tidigare 5 depåstop eller skall det vara 3 som finns utrymme för i 90 minuters regelns införande. Dessa tävlingsregler kan vi i STEC göra på 1 sekund och behöver inte fråga någon på förbundsnivå.

STEC AV FÖRARE FÖR FÖRARE =Vi bestämmer denna boll själva. maila eller skriv på facebook sidan dina tankar för vi ser fördelar med båda lösningar och naturligtvis även nackdelar.  Beslut tas i nästa veckas blogg men var gärna med att påverka detta som team.

Vi önskar dig en fantastisk bra vecka och påminner om detta erbjudande. Nya team för stec erbjuder vi halva priset på Linköping