fbpx

Julklappar blir väldigt lätt 2020 med STEC 

Denna jul kommer inte bli som det brukar med social distansering och minimalt med julbord osv. Men vi tror de flesta förväntar sig någon form av julklapp även denna ”annorlunda” julafton.

STEC skapar nu den digitala julklappen i form av presentkort som kan skickas på mail, eller varför inte som ett julkort.  Pris 499 kronor och uppåt beroende på budget för julklapp.  Men just 499 kr är perfekt för vänner ,anställda eller kompisar som du tycker ska få komma och prova detta med STEC kommande säsong.  Paketet består av VIP biljett och entre på läktare samt depåområde. Medåkning för de som önskar eller provkörning 5 varv i samband med lunchpausen. Så bjud gärna sponsorer , familjen på detta som julkort så vips är dina inköpsproblem borta med att stå i överfyllda varuhus eller scam på internet på presenter som i bästa fall kommer med vårsolen. Bokning av kort

Kalendern är nära att spikas inför 2021.  Vi har valt att vänta lite med Finalen och mötet med SBF gick bra med en förhoppning från båda sidor att kunna förenas men 2021 blir för tidigt för att regler osv är spikade. Men finalen 2021 är lite öppen och vi har kontaktat Gelleråsen , Gotland Ring , Mantorp  för att kunna få till en bra finalhelg. Även MSLS är kontaktad för att samköra SM/RM Finalen på ett smidigt sätt. Men oavsett så har vi flera möjligheter att nu skapa en riktigt bra serie ihop med dig. Denna vecka som gick med Black Friday erbjudandet så kom det 4 team som bokade årskortet.

KR-Racing  Klass 6 C 

Team Brommas klass 6 C 

Team Petri Örebro klass 6 B 

Team Willa Klass 6 A 

Riktigt kul att KR-Racing tar klivet upp från Light till Racing mycket glada Värmlänningar från Kristinehamn. Team Bromma (Namnet kan ändras)  Köpt Team Orange fina Audi A3 och är sköna Stockholmskillar som har mycket racing erfarenhet i ådrorna.  Team Petri (Namnet kan ändras)  köpte Team Onzes fina röda Seat och kommer bli riktigt farliga i Klass B eller rent av A då bilen har 3 olika knappar som kan från förarhåll styra data enheten och avgöra motorkraften under racet. Team Willa från Enköping laddar nu med Gert Petersson och sina söner inför 2021 med gula BMW som nu siktar på hållbarhet efter mycket strul med värmeproblem.

FÖRSLAG TILL PRISPENGAR 2021

STEC har ju under 2020 haft det jobbigt med ekonomin precis som många andra arrangörer pga Corona. Men frågan vi har ställt inom styrelserummet är att ”ska vi satsa oss ur detta och fortsätta arbeta med de högt uppsatta målen som bland annat är att vara Svenska Öppna Mästerskapet inom Svensk Långlopp Racing”.  Ett av många förslag är att skapa en fond till att kunna erbjuda prispengar till STEC teamen.  Detta är ett förslag just nu som arbetas med i marknadsgruppen och vad säger du som team som står nu och funderar på kommande säsong. Skulle 100,000 kronor i vinstpengar kunna vara en morot att köra STEC 2021?  Skicka gärna in förslag på hur dessa pengar då skall fördelas och hur vi kan få samverkanspartners att kunna hjälpa oss med denna summa så den kan komma in oavkortat till teamen 2021.  stec@stec.se öppen för förslag.

STEC SÖKER NU MEDIA KILLE

Gillar du media , bilsportintresserad , innovativ med filmning , drönare och kan vara med på STEC racen 2021. Skicka in en intresse anmälan så får du vara media chef i STEC kommande säsong.  För vi räknar nu med att vårens lopp också kommer vara publikfria och då vill STEC vara i framkanten när det gäller media för att synliggöra bilsporten och STEC.

Byte av Tävlingsledare inom STEC 2021 

Hasse  har aviserat om avgång och nu har vi funnit den ersättare som vi letat efter. Mr Björn Nilsson

Kort presentation av mig Jag är 54 år har alltid varit intresserad av motorsport, började när farsgubben tog med mig på rallycross i Hedemora när jag var 7 år. Har licens för banracing och formelracing.. Min idrottskarriär är boxning under tonåren sen har det varit styrkelyft och tyngdlyftning. Favoritbil är Aston Martin Vanquish men älskar även gamla Alfor. Vi välkomnar dig Björn till STEC som Tävlingsledare.  Flera träffade dig i domartornet under finalen på Sviestad i höstas .

Blogg film 30 November nu önskar vi dig en fantatsisk vecka så hörs vi igen nästa Måndag och kontakt med oss går på på mailen som är öppen dygnet runt alla dagar i veckan