fbpx

Minns du resultatet från 2022? 

Stec är den Långloppsracing serien som arrangerar flest race under 1 säsong                    (Hela 7 stycken)  6 stycken ingår i årskortet. (Ej Gotland) samt att de 5 främsta resultaten räknas för att kora vinnarna 2023. Varför är det så ? Vissa team vill köra mycket och vissa är nöjda med 1-2 Race. Vi försöker tillmötesgå båda grupperna. Vi tror nämligen på den affärs modellen att kunna låta kunderna välja. På så sätt skapas det också en mångfald och vi ser ett behov att detta. ”Alla” gillar mycket bilar på banan. Det blir tight racing och häftigt för publiken.  2023 lägger vi även in Sprint=20 Minuter + 1000 Km långa Endurance. För att ytterligare utveckla mångfalden.  Klass A-B-C + Light skapar både bredd & elit. Team RSJ Racing har rekord på otroliga 4178,1 kilometer under 1 säsong. Kommer det kunna slås 2023? ingen aning men vi spar samtliga resultat för framtiden. Vi kommer även i kommande blogg ta fram de främsta varvtiderna på resp race under 2023.

Ännu en samverkanspartner i form av https://www.facebook.com/veterinarklinikenbirsta följ dem gärna och välkommen på Öppet hus 11/2

Vi lägger ut denna film i Stec forumet för den har 2 viktiga budskap.

1 Psykisk ohälsa , trötthet , berör oss många men sällan vi diskuterar det

2 Ekonomisk Paus? Det är inte fel att stå över en tävling ibland du är alltid välkommen tillbaka.

Se gärna SM föraren Tim Liljegren som säkert kommer stå på startlinjen även i STEC 2023.


Sista dagen i månaden kommer vi alltid ut med en film från STEC  Youtube kanal denna gång ingen skillnad. Mycket av arbetet är inriktat nu på 2 huvudspår under Februari.

Dels hålla kontakten med varje team som tävlat i stec 2021-2022. Hur ser teamet på 2023.

Vi kommer även försöka fortsätta jakten på att finna de ”gamla” teamen i all svensk Långlopp se senaste 10 åren. Finns bilarna och rycket i gasfoten? Varför har teamet slutat och finns det något som kan få. Teamet att komma tillbaka?  Sen jobba frenetiskt mycket på att skapa Motorfestivalerna. Här söker vi hjälp från alla som har nätverk med företag som vill få exponering och synlighet. Tveka inte att kontakta oss om detta.

Varje dag som är den sista i månaden gör vi en liten film, Januari inget undantag.  Har du vänner , förare som vill vara med och köra så tveka inte att tipsa om stec prova på dagar.