fbpx

Kepsen med 50 i lagerkrans har för oss i STEC ett symboliskt värde ? Det är nämligen målet att stå klara 50 team på Premiärhelgen. Just nu är 25 team anmälda med drygt 60 dagar kvar. vilket för oss är oerhört tacksamt för förtroendet men saknas lika många för att uppnå vårt mål så just nu 50% klart. Här listan och vill ditt team vara med så anmäl er på Klicka 

Ska du köra Stec så klicka på denna blå länkar nedan!

STEC utbildningspaket            utbildningspaket förare , service tankning

Något som hela tiden varit en viktig del inom stec är detta med utbildning och nu startar säsong 5 av Netflix fina satsning från Formel 1 som naturligtvis många kommer sitta och titta på och det föds en tanke om att bli racingförare. Det är 20 stycken av hela världens förare som tävlar i F1 men vi kan vara flera hundra som tävlar i stec. Låt oss inom Svensk Bilsport ta hand om dessa drömmar och erbjuda dem körning.  Kanske i något av Pay & Drive teamen som nu växer upp inom stec med junior team , Only women team , Gentlemen team.

Företagsrejs , kompis rejs , sponsors rejs , familje rejs Nu skapar vi dessa möjligheter

avtal företagsbilar Linköping 2023

Perfekt i samband med stec helgen kunna göra något riktigt kul. Ta med en egen bil eller hyr en bil på plats som teamet kan pimpa till egen design. detta med att skapa möjligheter till enkla insteg är ju det vi står för och detta är verkligen kul på riktigt.

Vi vill hjälpa ett unikt team inom STEC ? Det är Juniorteamet eller utbildningsteamet https://www.facebook.com/groups/827870920930263

De kommer köra en av våra Audi TT bilar och kör på Linköping banan. Dess unga lovande förare betalar själva 12,000 eller 20,000 kr per förare för 1 säsong och det räcker inte studiebidraget till för att kunna täcka. De behöver hjälp från företag och privat personer.

  • för 1000 kr stöd får du medåkning en dag på banan med fribiljett kaffe och genomgång med teamet samt att du får skriva din signatur på taket. Riktas till privat personer som vill stödja dessa fina ungdomar som nu vill köra racing.
  • För 5000 kr får du reklamplats på bilen medåkning 10 fribiljetter och kunna hänga med teamet under säsongen och vara en viktig del i marknadsföringen som teamets medlemmar kommer jobba med med både film för sociala medier.
  • För 10,000 har du allt ovan som huvudsponsor får du även vara med på tryck på teamets jackor och får köra bilen under coachning av förare från teamet. Du kan naturligtvis även stödja föraren direkt med positivt stöd. Men för 10,000 är hela säsongen för dessa förare otroligt tacksamma och öppna för förslag.
  • Vill du vara med så meila stec@stec.se Vi kommer även öppna för en liknande satsning för teamet med tjejerna.. .

 

 

Bra sidor inför Premiären att kunna memorera banorna

Linköping klicka 

Mantorp klicka 

Stalltips från oss det är att använda denna dag till test & Tune. kör in bilen under lugna former med nya bromsar och uppdaterade förbättringar. Detta är bra på riktigt och vi hoppas du tar chansen för det finns inget värre än att komma med en oprövad bil direkt till tävlingstempo. 1000 kr för en dag subventionerat för stec teamen.  Det är i sammanhanget en mycket billig testkörning. Naturligtvis inget tvång men ett riktigt bra stalltips.

Driver Matching ? Vi får höra att teamet saknar förare eller förare som saknar team. Detta är viktigt för oss att kunna hjälpa dig så teamet kommer ut på banan.  STEC har ju hyrbilarna som förare lätt kan vara med i. men team som söker förare är för oss lika viktigt. Nu skapar vi epitetet ”Drivers Matching” där du gärna får skicka ett E-mail om du behöver ett team eller som team behöver fler förare.

Månadsskifte och film Se den gärna 8minuter lång och saknar du någonting så tveka inte att kontakta oss på stec@stec.se Din kontakt är viktig för oss och vill du vara med i organisationen för vi bygger hela tiden framåt i ett ständigt förbättringsarbete.