fbpx

Vi har på önskemål skapat en flik på hemsidan som heter ”Kalender” Den ska vara som ett extra förtydligande för team/förare/publik att kunna se på ett lätt sätt vad som är på gång inför kommande stec tävling.  Vi har också fått frågan om tävlingsdatum

STEC Light kör oftast Söndagar ( Dock Lördag 29 April tävlingsdag )

STEC A-B-C kör oftast Lördagar (Dock ej premiären Söndag 30 April)

Legends och Sprint kör alltid både Lördag & Söndag

Timmars GT-Open är den klassen som först flyttas till Söndag om och när det är så att 4-6 Timmars fyller startfältet så pass att det är fullt. Det är en av styrkorna att kunna planera och genomföra tävlingarna som helg arrangemang och ta höjd för att det vi gör ska tilltala 100 team 2023 som är målsättningen.  Känner du dig minsta fundersam om någonting så tveka inte att kontakta oss på stec@stec.se

Vi har även skapat en flik som heter just ”Motorfestival” Denna ska mest hänvisa till de olika festivalerna som är grunden för att på något sätt försöka få publiken att komma. Kommer detta att bli lätt ? NEJ vi vet om detta men känner oss nödgade att ändå försöka träta på med detta. Banhyrorna höjs och för att försöka att inte öka kostnaderna för tävlande team så gör vi allt vad vi kan för att finna andra intäkter än just från dig som tävlande team. Sitter du med ett nätverk som du tror vill vara med och ställa ut tjänster /Produkter be dem höra av sig till oss för det vore fantastisk kul att skapa samverkan med 50 företag som vill vara med på Upplands Motorfestival. Prisbilden är blygsam 5000 kronor för plats på arenan hela helgen, reklam på banan och reklam i vårt nätverk som kommer vara det starka forumet att nå ut till kunderna.

Samverkans avtal skapat med detta företag. Klicka 

De har arbetskläder till alla företagare och privat personer. Kommer bland annat skapa jackor till tävlingsledningen 2023. Kanonpriser på bla restpartier.

Däck till säsongen 2023 finner du här Klicka Dock måste ordern läggas senast 1 Mars för att säkerställa att det finns däck till premiären. Du kan få däcken direkt levererade till Linköping Motorstadion eller mot en blygsam avgift få dem direkt till dörren med schenker.

Track weekend? Detta varumärke provar vi att införa med start den 28 April med 5 timmars Trackday körning. Även bra för stec förarna att kunna komma och träna , testa och göra inställningar. Har du gasglada vänner som gillar att köra fort så tipsa dem gärna om denna möjlighet Klicka för att komma till bokningen.

Krutcupen racet 28 Maj ? Detta önskar vi du hjälper oss att sprida för det blir nog bara 1-2 Krutcupen race 2023. Vi har ju tidigare skapat detta som STEC Light.  Men på förares förfrågan så har vi i samband med Upplands Motorfestival sagt ja till Krutcupen race. Läs gärna mer på www.krutcupen.se  samt bokningslänken Klicka

Dessa race är viktiga för att få bredden att komma till banorna och ett viktigt incitament för hela stec att kunna köra dessa tävlingar för att hjälpa de som är intresserade att ta steget och börja tävla med oss. Har ni intresserade som ni tror har möjligheten att bli en stec racing förare så tag med dem till Premiären. Vi kommer ha ett öppet info möte för de nya och nyfikna. kostar ingenting men kanske kan vara vägen in för ett nytt team.

Står du i begrepp att trycka teamskläder så bjuder vi gärna på gratis logga kan skicka eps osv för bra tryck. Vi har den i olika namn som Legend, GT-Open , Endurance osv men vi kör mest nu under samlingsnamnet STEC RACING För det är det som är oss närmast att köra racing.

STEC skapar möjligheter att komma och besöka Jerez , Valencia , Barcelona osv nästa race är 11-12 Februari då på Jerez som är en grymt fin anläggning. Vill du ta en weekend och ladda upp racing batterierna så välkomnar vi ner dig och löser biljetter och en trevlig helg.

Nästa blogg kommer 30 April med bla en film och vi vill önska dig och teamet en riktigt bra vecka. ”Simma lugnt”