fbpx

Team R+R  Norrköping Roger och Robert med teamchef Elias i Mitten ännu ett team som nu tar steget från Krutcupen till Mästerskapet i Långloppsracing. Teamet klart för klass C 4 Timmars och vi önskar er stort lycka till 2021

Segerbankett kommer skapas den 9 Oktober på Gotland.Så tag med ombyte efter racingoverallen då kommer prispengarna och pokalerna delas ut.  Bilden är från SBF Bilsportgalan men varken Hasse eller Estrid fick ngt pris.

Företagsteam och dekaler på bilen

STEC arbetar för att företagsteam ska kunna köra och skapa en boost för firmans marknadsföring för att erbjuda teamen denna 100,000 pott i prispengar vilket känns kul att kunna köra om en segercheck. Dock så vill företagen naturligtvis synas så den reklam som ditt team erhåller från STEC skall sitta på om du inte väljer att köpa dig fri från detta.  2000 kr per race så köper teamet sig fri från reklam på framrutan eller Yokohama på sidorna. Vill du veta mer om hur du kan skapa win-win genom marknadsföring så kika gärna här Klicka och har du vänner som vill köra företagsteam så be dem klicka här 

Licenskurs 5 April Tierp Arena med Ella , Anders , Hasse 

Ella Benje kör STCC Formel Nordic och är en av Sveriges absolut topp tjejer inom Formel och få ta del av hennes kunskaper den 5 April ska bli en förmån. Anders Fridh kanske Sveriges mest framgångsrika långloppsförare i Sverige och internationellt kommer med sin kunskapsbank. Hasse kommer med några viktiga inslag om bla Öppen Depå , Ambassadörskap , När börjar och slutar tävlingen, Licensfrågor mm. Utbildningen funkar 3 år framåt och kostar 1000 kronor anmäl dig direkt på mail stec@stec.se  Missar du den 5 April så kommer vi köra en light version på kvällen den 10 April på Mantorp. Men sikta gärna på annandag påsk Tierp.

Memorera denna bild , fota den , printa ut den för dessa tider måste ditt team kunna hålla på Mantorp Park.

16,55 drar vi målflaggan på Mantorp så alla bilar kommer in i depå 17,00 då miljötillståndet på Mantorp stänger.

GUL SAFTBLANDARE 

Varje bana har en gul saftblandare den börjar blinka när banans ljudkrav överskrids. Som team är det ditt ansvar att bilens ljud aldrig överstiger detta. Svart flagga för att åtgärda problemet. Denna ljudmätare är ingenting STEC styr över utan vi följer dem slaviskt för att vara välkommen även i framtiden på banan.  Max 95 db råder på banorna ev frågor om detta hänvisar vi till Miljöpartiet och gnälliga grannar som flyttade till motorbanorna långt efter de byggdes.

Än så länge så råder denna skylt respektera denna så vi inte får några problem med det massiva publiktryck som råder inför STEC.  Så fort det finns en laglig väg till biljetter så kommer de släppas omgående allt efter pandemiregelns föreskrifter men just nu 22 Mars så sitter denna skylt uppe.

Liten checklista inför premiären.  Miljömatta eller Presenning under bilen. Brandsläckare inom direkt närhet.

Finns 1 box plats kvar till Tierp 1250 kronor på swish 1232658102 så står ni i värmen 

Fler Team denna gång Team Rally Småland!

Detta ser vi som positivt att fler rallyförare finner STEC och Banracing då just Rally har blivit otroligt smittade av virus som sportgren och är in princip omöjligt att genomföra då de kör på allmän plats.  Teamchef Peder Andersson kommer med en Volvo med upphetsad motor och fjädrarna är nerskruvade i botten.. Vi kommer även ha en grundkurs på Mantorp för förarna och berätta att träd , sten , stup eller publik i ytterkurvor inte existerar på Mantorp. detta är team 46 på listan som kommer stå på plats den 11 April.

Thed Björk är nere just nu på Aragon Motorland precis som STEC som är ute på vårens studieresa!  Tanken är att STEC kommer skapa 1-2 Endurance tävlingar i februari-Mars 2022 på dessa fantastisk fina banor och då köra STEC i spanien som Spanish Touring Endurance Championship. Vi har även kikat på detta i Portugal på Formel 1 banan i Algarve. Mer info kommer så detta är just nu en mycket tidig planerings ide som växer fram om intresset finns hos er förare. För detta bygger precis som i Sverige på ett teamwork. Utan förare inget race och utan arrangör inget race så klura på detta och vi kommer även köra ner med x antal Audi TT bilar för Pay&Drive.. Vill du engagera dig med tips ,tankar ,ideer och konkreta lösningar så mottages dessa gärna på stec@stec.se 

Påminnelse 5 April Test ,Licens , Vagnbok , Tierp Arena

STEC kommer börja arrangera Trackdays på Tierp Arena varannan Onsdag med start i Maj.  Alla medlemmar kommer få detta som ett kanonerbjudande på 500 kronor per bil. 15-21 kommer vi köra och hjälp oss gärna att sprida denna unika möjlighet till Trackdays för gat,sport och tävlingsbilar.  Vi kommer även ha möjlighet till företag event och utbildningar i Aktiv Säkerhetskörning samt Racing kurser med licensutbildningar. för mer info kontakta oss på mail eller telefon 070-7982378.

011 Regbevis_2021-00610_2021-03-16 14-42-48_2021-03-16 14-42-53

STEC ingår som Racingdel inom MHF Motor Hälsa Fritid som nu byggs upp med flera underföreningar och flera samverkan inom olika bilsport och förarutvecklingsprogram.  Detta är mest en upplysning för dig som STEC förare att du som licenstagare ingår i en gemenskap med bilsportintresserade och på så sätt kan vinna synergier på ett bra sätt. Företag som vill ingå i detta nätverk hör gärna av er för marknadsförningsmöjligheter.

Nu vill vi önska dig en fantastisk vecka och har du inte anmält dig ännu så är det hög tid. Trevlig helg.