fbpx

Svenska Öppna Långloppsfinalen 2021 är nu officiellt öppen på Gotland Ring  Sociala medier  Facebook event

Denna vecka är MB Race support i Dubai och jobbar med Racing Time System den 11 April är de på Mantorp

STEC  försöker nu verkligen spänna musklerna för att 2021 ska bli optimal för dig som förare , funktionär , samverkanspartner och åskådare trots just nu rådande publikfria läget. Vi bokade tidtagning även denna premiär med MB Race Support helt enkelt för de är bäst i norden på detta. priset är som senast 500 kronor plus inlämnat körkort så får en transponder som fungerar under dagen. Har du en fastmonterad transponder i bilen så behöver du naturligtvis inte lämna i körkortet i pant utan komma till inskrivningen innan klockan 09,00 med 500 och sen framför allt.  ”SAMTLIGA BILAR SKALL TESTAS UNDER 09,00-09,40  FÖR KVAL” Detta också för transpondertest.  Vi kommer placera ut en tv i närheten av serveringen som en stationär tidtagning en finns appar osv. Så här kan det se ut för er som är nya och nytt för oss är att vi ska försöka få med detta i live sändningen med media teamet..

Det är du som team som är ansvarig över att detta fungerar med tidtagningen så därför oerhört viktigt att ni provar detta på morgonen. Har ni egen transponder kolla den är laddad , fungerar osv minsta osäker ta ut en laddad på morgonen. och lägg körkortet som pant. för de kostar närmare 4000 kr styck så viktigt med körkortet som visar vem som hämtat och vem som ska lämna tillbaka den efter racet.  På Tierp sköter vi detta själv och då är det kostnadsfritt.

START LISTA FÖR STEC MANTORP 11 April

Denna kommer vi presentera på nästa blogg 1 Mars  För då höjs priset för årskortet med 1000 kr extra. Så passa på nu och boka ditt säsongskort innan 1 Mars.(Lägger till några team längst ner i denna blogg)  Vill du vara med och köra men betala race för race så går det naturligtvis bra men boka gärna din plats redan nu genom Swish 1232658102  Märk med teamnamn  6000 kr Mantorp. Så skapar vi denna officiella startlista 1 Mars

Startlistan lägger vi även på hemsidan under anmälan. Finns du inte med där så har du antingen inte bokat eller betalt din plats. Men maila så löser vi allt på stec@stec.se

Pushar på overall , handskar , Skor nu ha kommit till Sverige behöver du grejer så kika på hemsidan 

NYTT TEAM TILL MANTORP Bilden är lite missvisande. men det är  samma märke Audi TT men den är på väg till foliering i Östersund så teamchefen Mikael Mårthen kan inte visa upp bilen ännu men kommer ha Red-Bull ådra i sig spännande satsning från Mora mikael Mårthen som nu gör en comeback till racingen. Hade en imponerande Driver DB Rating graph senast i Ginetta men även meriter i S 60 Challenge , Danska Touring mästerskapet och även fler säsongen i S40 som då var JTCC bilarna.  Välkommen till STEC 2021 och jag kan nämna att fästmön har bokat en plats i Tjejernas Mini Cooper. så mycket bra stamtavla för ev kommande generation.

till stec@stec.se

”Hej! Jag heter Sebasthian och fyllde 18 i December, med detta har jag då blivit mer ekonomiskt självständig och har bestämt mig för att försöka jaga min dröm sen liten, att köra motorsport.

Motorsporten har varit något som jag har drömt om så länge jag kan minnas. Har spenderat mycket tid för mig själv på gokart banorna häromkring och ligger för det mesta alltid 1 sekund ifrån banrekordet.Gokarting framstår dock extremt dyrt för vad det är och när jag såg stec kände jag att detta måste jag prova!

Tyvärr har jag inget team och ingen som riktigt kan hjälpa mig komma igång. Läste ett inlägg från 2019 där ni skrev om att man kunde betala för ett årskort så står där en bil och utrustning redo för en. Om detta är så enkelt som det låter och fortfarande är tillgängligt så skulle jag mer än gärna vilja få mer information om det där och ett pris såklart!

Hoppas att få höra från er snart!”

Mvh  Sebasthian

Precis den texten mailade Sebasthian från Helsingborg 18 år in till STEC under veckan. Detta är precis sånt som vi gillar inom STEC unga friska killar som tar mod och skriver in och lyssnar av möjligheterna. Nu har juniorteamet 2 stycken ”Sebbe” i teamet den 11 April. Ung förare med stort intresse för motorsport! det gillar vi och Sebbe kommer göra tävlingsdebut på Mantorp. Gå kursen under Lördag kväll teori och vara med i funktionärsgruppen på förmiddagen och sen provköra under pausen för att sen köra sin första stint.  Verkligen kul att vi kan lotsa fram nya förare inom Långloppsracing.

www.företagsracet.se

Företagsracet är ett samarbete mellan STEC , Krutcupen , Mekdelar och Företag. 12 September är planen och hemsidan är klicka Vill ni göra något kul med företaget så kika på Företagsracet.se  även facebook Klicka Linkedin

Ström till husbilar , husvagnar , natten inför STEC Race. kan nu hyras och bokas 200 kr per ekipage. Gör inte som på Mantorp 2019 när 2 Tesla bilar kom och brakade på med super charger som släckte hela boxhuset. Detta med El har blivit en snackis och STEC har ett team som vi inte presenterat ännu. som arbetar mycket nära El kraft.  Men då vet ni att ström går att ordna fram men boka och betala strömmen så vi kan ordna detta på bästa sätt för dig.

Vi från STEC vill nu önska dig ännu en fantastisk vecka! och avslutar med en tänkbar film från den goda Arnold. Den jobbar vi efter inom STEC när många nu frågar oss nu om Corona. Läs reglerna som råder. Mantorp Park är ICKE en allmän plats!  Vi kommer ICKE vara i trånga inomhusrum utan vi är på 100 Hektar = 1,000,000 Kvadratmeter på Mantorp. Vi kommer ha entrevärdar så ingen som inte är med på team , funktionär listan kommer in och vi gör precis som Svenska Bilsportförbundet vi tillåter Svenska Mästerskapet att köra. Bra nu vet ni detta så precis som 2020 genomförs premiären på Mantorp Park och det finns ingen plan B.

Avslutar med en inblick hos Red Bull

Drygt 30 av Teamen som anmält sig  till 2021 år Svenska Öppna Långloppsracing. 

Hela listan kommer 1 Mars passa på att boka din plats på stec@stec.se

RSJ_Racing

Jakobski Racing Family

Team EPIN 

Team Gungner 

Amsler  Hiss Team AH Racing 

KR Racing 

Team SEV 

Fillebaxter  #15

Fillebaxter  #16

Team Kärnkraft.se

Team Onze 

STEC Women Team 

Team Willa 

Pegasus 

Team P & D Bil rep.

Team Mekdelar.se

Team Bengtsson bil 

Team Zito 

Team Birdsong 

Team JJP Racing 

Team Garage 72 

Lillsia Racing Team 1

Lillsia Racing Team 2

Jafta Racing 

Foreign Exchange Motorsports 

Team Fordonsservice Nykvarn

Team Go Slow Racing

Team Hulting Entreprenad 

Team : Magic Racing/Gustavson Bil

Team H+H 

Ekebygg Racing 

Dalens Silverryggar 

Team Per Jamesson

Team NN 

Team Kärnkraft

Team Mekonomen Kungshamn

Team Jacobski

Team STEC Juniorerna