fbpx

Detta första kapitel är helt frivilligt som handlar om biljetter och om hur du kan köra racing på ett billigare sätt. Samt som arrangör att kunna få en bättre ekonomi och gemensamt höja statusen på racingen. Nu efter Covid är det hög tid att vi får betalt för prestationerna på banorna.

Vad står din racing för. Är det kostnads lagom hobby som du gör själv eller med kompisen ?

Skulle du vilja sänka startavgifterna få gratis däck och bränsle eller är det bra som det är ?

Som STEC Arrangör kommer vi aldrig mer visa gratis bilsport. Krutcupen det är gratis och här måste det till en kraftig attityds förändring för att se skillnaden mellan Enkel Bilsport och SM Racing på Sveriges finaste banor. Med superduktiga förare och team som satsar hundratusentals kronor på att köra just Svenska Mästerskapet i STEC.

Vi surfade runt och tittade på lite publikpriser

Höljes rally cross Förköp 995  Entre´n 1195   sittplats läktare 350-500 kr

Färjestad Hockeymatch 280-495 kr

Hockey  Allsvenskan vita hästen 109-285 kr

Konserthuset 18 Mars Ringmaster spelar ??  500 kr per sittplats

Ölprovning i Göteborg 2 feta grisar   395 kr per person.  1,5-2 timmar

Tennis Stockholm Open 465-1125 per pass under helgen.

AIK herr fotboll vettig sittplats 329-559 kronor.

Ska det vara så att STEC ska vara gratis och deltagarna ska betala rubbet? Vi har lyft detta tidigare och vi vill ni team ska få en lindrigare kostnadsbudget. är du och ditt team intresserad av att skapa VIP paket för era gäster och samverkanspartner så kontakta oss så bygger vi upp en roligare upplevelse för besökaren.

  • Vip biljett i entren med nyckelband
  • Fri kaffe bulle ,lunch i serveringen
  • Medåkning i paus på banan
  • besök i domartorn samt genomgång i konferens om STEC Racing
  • Kör med egen bil på banan under paus eller kör en Audi TT
  • Middag i depå och efter analys på Lördag kväll.  eller Box Hotell Linköping

Vi är mycket öppna för paket lösningar som skapar synergier.  stec@stec.se

Multibilar inom STEC Vad är detta? Det är rallybilar och ägare som vi läser om får allt svårare med sin bilsport. Nu är det vägverket som attackerar med fördyrade skyltlösningar och det finns massor med fina rallybilar som skulle kunna passa Stec genom att de sänker ner coilovers byter däck och multibilen har förvandlats till racingbil och hela rallyteamet kan vara med och köra. Mer info kommer om detta men vi tror på samverkan och dessa bilar besitter stor säkerhet och förarna är fantastiska med stor kunskap från rallyvägarna. Dela gärna tanken.

Året kanske mest galna race är vi glada över att presentera Youtuberacet! Detta i samband med www.motorfestivaler.se som är en samlingssida för årets festival race där stec är en viktig del av dessa arrangemang. gillar du eller din familj youtubers ? boka datumet 19 Aug.

Nyhet 2023 Sprint race inom stec Klicka

Nu har Josef och Skyltstället tagit fram en flaggor för dig som team STEC, flagga TEAM PAY & DRIVE, 2400x1500mm, 230315_230315_160226  Kanonpris för stec team. Detta är riktigt snyggt att ha i Depåtältet eller racingbussen. Ta kontakt med Josef på Klicka för att skapa din team design 2023 Skyltstället är komplett leverantör till stec dekaler osv startnummer mm.

STEC skapar åter samarbete med SBF ! Detta med samverkan och finna synergier är något vi går i bräschen för och nu ser vi hur det även byggs långsiktighet. 3 års avtal är något vi önskar skapa. Gärna även med dig som tävlande tänk i 3 års cykler så kommer det bli lättare att söka samverkans partners och er målsättning med racingen ökar med detta.

Linköping kommun går nu ut med en kampanj för att komma den 29 April med sin LSS grupp.

Vi vill avsluta veckans blogg med en förarpresentation av Ede Norbert Balint Denna bilsportsvän får inte ihop ett eget team inför 2023 med blå peugeoten som varit med tidigare så istället skriver Norbert in sig och är med i Pay& Drive bilen. Stort välkommen och vill du köra Pay& Drive med Norbert så välkommen att vara med info stec@stec.se