fbpx

   SVT Sport och SVT Sport igen Denna Branschkollega eller vad vi ska kalla detta har nu internt kaos vilket är tråkigt men samtidigt stärker det vår förenings tro av att inte kunna bedriva en racing under SBF under en lägre horisont. Vi väljer att inte skriva mer då detta fortfarande är färskt och ”Chocken” kanske måste få lägga sig. Det nu klassiska uttrycket ”vi såg inte detta komma”  För oss i STEC har vi sett hur illa SBF sköts och tyvärr fortsätter att skötas. Vår fråga är istället hur många miljoner skattemedel skall dessa småpåvar få spendera utan att medlemmarna kastar ut dem ur bilsportens hus? 10 Miljoner per år räcker summan knappast.

Racing licensen 2021 skall lämnas in för beställning! Har du ett bra design öga på hur korten ska se ut?  Kom med förslag och dessa kort är som alltid personliga och i kortet ligger försäkringen för dig som förare.

En grundbult inom STEC är att kunna skapa plattformar för förare att kunna enkelt vara med. Sebastian Roth från Stockholm kommer från en bilsportfamilj i flera generationer och har gjort klart med team Pay&Drive att köra på Mantorp Premiären.  Vi är oerhört glada över detta så Välkommen ”Sebbe” till STEC 2021. Har du som läser denna blogg önskan att du eller någon i din närhet ska få vara med STEC så skicka oss ett mail för nu bygger vi upp denna plattform med Tjej team , Juniorteam , Företagsteam osv allt för att skapa bra race nu och i framtiden.

Licens kurs  5 April och 10 April samt förarcoachning av Oskar Kruger Ingen kan klaga på STEC utbildningslärare och Oskar inget undantag.  Boka din licens redan nu på stec@stec.se  kursen 1000 + licens 990 kr per år. Vi är oerhört glada över Oscars medverkan på Mantorp park i samband med STEC premiären.

Fler team bokade inför 2021. Denna gång är det team Garage 72 som vi presenterar med 2 mycket duktiga förare och företagare Garage 72 i Stockholm med Facebook Prata med mattias även om GPS Då han har stor erfarenhet inom ämnet Johnny Juelsgaard mycket duktig på att importera bilar från Tyskland bla.  Välkommen Team 72.

Lillsia Racing Team 2 

Vi är ett gäng som bor i byarna runt Järvsö,

Vi började köra detta med långloppsracing tack vare vårat syster team som kör en Saab 93. Det är helt å hållet deras fel att vi kör och har så roligt som vi har i våra team.
Bilen som vi tävlar med är en helt vanlig Peugeot 206gti. Vi som kör är jag själv Thomas skalberg som är teamchef sen så har vi min far Johhny han är bara glad att han får vara med och köra!
Nästa kille är Magnus som är gammal rallyförare och långlopps räser, han körde Svenska Le-mans på 90-talet i en Volvo 240 tillsammans med nästa kille i teamet Anders.
Sist och kortast i teamet är våran egen Janne, han kör allt som får fort och låter mycket. Han tävlar Rally i en Ford escort Rs2000, han kör rallycross i en Audi 90 med 2150cc motor och han kör ju såklart folkrace i en Seat Cupra2.
Våra sponsorer till Lillsia Racing Team  2
Järvsö Pressverktyg!
Ljusdals bildelar AB
Fönebasen
O.L Andersson AB
Wallbergs
PA Sjölund
Däckpartner Ljusdal
Humlemo AB

STEC =Friskvård Absolut har du friskvårdsbidrag så begär ett kvitto från stec på motionslopp för detta är verkligen motionslopp. Vi uppmanar även samtliga att redan nu börja ta på sig träningströjan för det kräver träning att hålla fokus uppe bakom ratten en varm dag i Långlopp.

STEC ambition är att ligga i framkant på säkerhet och kommer ta hjälp av Amerikas kunskaper om bilsport och har beställt ett lamp system som komplement till flagg funktionärerna.  Detta kommer styras från tävlingsledningen och chef flagg posteringen och gult sken betyder släpp gasen hinder framför dig och omkörningsförbud råder. fram till nästkommande grön flagga visas. 5 April under licenskursen kommer detta lampsystem provas ut då vi har sett att med dagens ”Long distance remote control system” så kan man styra detta på ett väldigt bra säkert sätt.  Tack Säkerhetsgruppen för ert gedigna arbete med detta system.

NYA EMAIL ? Detta för att förenkla vårt interna arbete inom organisationen.

info@stec.se 

licens@stec.se

samverkan@stec.se

teknik@stec.se

stec@stec.se

Var finns din roll inom STEC ? Denna helg fick vi med en mycket rutinerad STCC funktionär som kommer vara med på Mantorp med specialroll tankposition. Med brandskydd och tankdepå utrustning som krävs på denna viktiga postering som är på kartan på Mantorp samma plats som 2020.  Precis när man kommer in i depåområdet syns väl från förarhåll och markerats med rött kryss på kartan.  Vi söker fortfarande människor som vill vara en del runt arrangemanget. Detta för att kunna erbjuda absolut bästa möjliga service för dig som förare och team. Har du inte bokat Boxplats ännu ? Gör detta för det kommer bli kallt på Mantorp 10-11 April. Box 1250 kr bokas som vanligt.

Vi kommer fortsätta denna möjlighet för ditt team att kunna samla samverkans poäng ? Vi vet hur tufft det är att få sponsring till sin egna bil. Därför vill vi erbjuda detta paket att företag som samverkar med STEC ger kickback med 50% direkt till ditt team. För vår uppfattning är att det är mindre tufft att finna samverkan med STEC än med team ??. Detta är komplext absolut och många företag säger nej kategoriskt till motorsport eller kategoriskt nej pga Corona. Men det vill göra konferenser med fart= STEC blir en eventprodukt kanske 3 timmar på bana med egna bilar , kanske med en utbildningsledare från STEC eller dig själv.  Möjligheterna är många och vi välkomnar alla möjligheter som skapar en win-win situation för ditt team och STEC som organisation.  se gärna på denna Länk för mer info

Pokaler och produkter , presentkort  på Prispodiet. Det är vad teamen önskar i Långlopp. STEC har nu beställt en mängd fina pokaler av olika slag för att inte behöva få likadan om du vinner 2 race. Men vi välkomnar nu företag att komma med ”give away” produkter till prisbordet. Ta kontakt med oss på mail om detta.

Årets premiär film och Affisch är framtagen av Jim Berger på Flexmedia.se Önskar du hjälp med media osv så prata med Jim. Vill du ha filmen för ditt team marknadsföring så mailar vi den gärna till dig.

                                    

Vill du ha hjälp med att göra tävlingsbilen och dragbilen snygga med proffsig hjälp från Wrapchamp . Hälsa att du kör STEC så kommer du få bra pris och dessa killar är otroligt duktiga. Men info kommer

Okey det var var veckans blogg dela den gärna och fortsätt vara ambasadör för STEC saknar du något så återkoppla och kan du göra något för detta ska bli en riktigt bra säsong så kör på. Målet är 40+ team den 11 April.