fbpx

Nu skapas stec Historic Racing vilket vi velat släppa länge men nu känner vi oss redo. https://stec.se/historisk-racing/ är hemsidans flik och direkt har det kommit anmälan först ut Stefan Anderssons fina Golf Gti 16 V från 1988 som kör 2 timmars i klassen med ett Historic märke på bilen som byggdes 1988. Varför skapar vi då ännu en klass egentligen 2 ? Jo ganska enkelt då vi pratar om rättvis Racing och en bil över 30 år eller 43 år gamla bilar som är nästa steg 1980 har inte riktigt samma nya tekniker. Men det står många fina bilar i garagen som nu får en smidig racing tillhörighet.  Så välkommen alla med historiska bilar.

STEC är inget finansbolag. Ställ aldrig frågan om att köra på kredit .Är inte full betalning lagd innan start så avstår vi i att dra startflaggan. Detta skapar bara problem och nu är det fastslaget NOLL KREDIT även om det så är påven själv som vill rejsa.

Däck inför Säsongen 2023.

Här är länken och nu börjar det bli skarpt läge om du önskar däcken till Premiären.

Här är länken till Anmälan. Vänta inte till sista dagen det skapar för oss arrangör en onödig stress och vi får svårt att hinna göra ett optimalt jobb..

Landsbro & Fillebaxter och G-bar anmälda denna vecka vilket känns bra att presentera och tackar för förtroendet att vara er bilsport arrangör 2023.

Vi har kommit fram till kapitel 5-6 men läs gärna ännu en gång 1-4. Denna gång handlar det om försäkring och när du passerar målflaggan.

utbildningspaket förare , Del 1-6

Funktionärer är välkomna och det kommer finnas behov av bla Besiktningsmän , Inskrivning Speaker , media , Kaffekokare. är du intresserad så hör av dig på stec@stec.se

30 team nu bokade till Premiären listan finns på hemsidan under anmälan saknas ditt team så anmäl er i veckan för vi vill kunna slippa stress och kunna göra snygga startlistor osv.

Vi vill också göra en sista förfrågan om att vara med på teamkläder , jackor , funktionärer. passa på att vara med under hela säsongen 2023.  stec@stec.se