fbpx

STEC Samarbete med Magnus Bengtsson Som har lång erfarenhet av racing inom bla TTA och STCC. En sak som diskuterades är att varför inte ha en snygg Pace car?  Som företag kan få köpa sin reklamplats på stilrent och även kunna erbjuda medåkning på banan inför start osv.   Nu finns det en Mercedes SLK till ändamålet och vi söker nu företag som vill ta chansen för 5000 kronor kommer er logga synas snyggt på denna bil under varje start och uppdrag som Pace car har på banan. Som bonus delas 50 fribiljetter ut till valfri STEC tävling för era gäster.  Vi söker också företag som vill göra folieringen.

Årskort för 2,500 kronor i månaden bokas nu  betalas Oktober 2020- Juli 2021  

Vi vet hur det är inom ”Hobbyracing”  Teamet får vrida och vända på slanten och som arrangör vill vi göra det så smidigt och enkelt det bara går för er tävlande. Nu skapar vi 2,500 i månaden priset ?  Betala in årskortet månadsvis så blir det inte en tung engångsavgift. 2,500 kronor under 10 månader så kör ni hela året 2021. Det kommer bli 6 tävlingar i STEC och 6 extra tränings och test dagar totalt 12 dagar körning på banan. för 25,000 kronor.   Allt ingår utom din personliga licens för 995 kronor. Vill du lägga upp ett autogiro så är vårt bankgiro 595-3260 och varje betalning är viktig att den sker med teamnamn som avsändare gäller all betalning.  Har du företag som betalar årsavgiften som löser vi en företagsfaktura.

2,4,6,8 Timmars racing 2021 3 klasser  Rättvis Racing 

GT-Open klassen 2 timmars en perfekt klass för dig som är ensam men ändå vill köra mycket mer än sprint race. Dagen ser ut som sådan att du kör som alla test och känner på bilen på Morgonen.  Du startar samtidigt som 6 timmars gänget och kör 60 minuter och flaggas i mål strax innan 4 timmars gänget går ut på banan.  Sen parkerar du låter bromsar motorer kallna och går och äter lunch. Sen åter samma process sticker ut med 6 timmars gänget och kör heat 2 som då slås ihop med morgonens varv så får vi fram en klass som får namnet STEC GT Open. Lika tekniska regler och lika klass indelning som rättvis racing.

Alec och Gotland Ring har erbjudit oss att komma till Gotland Ring för en Höst final den 24 Oktober. Denna fantastisk fina bana som vi redan nu inför 2021 kommer ladda rejält inför med finalen på STEC 2021 1-3 Oktober (Notera i kalendern) Men vi måste få veta nu om du och ditt team vill köra ännu ett race på Gotland Ring 24 Oktober. Vi tänkte formatet 500/1000 kilometer som är ca 4-8 timmar långt race men vi behöver få veta intresset från er aktiva så säg pris 4000 kronor startavgift kan vi bli 10 team så kör vi och detta måste vi då få veta denna vecka för planering och färjor etc.

STEC ELMIA 2021 2-5 April 

Vi har bokat monter och vill du och ditt företag ska synas i samband med denna fantastiska bilshow som går av stapeln i Jönköping varje påsk med närmare 100,000 besökare.  Kontakta oss för samverkan på Elmia 2021  Mail

inbjudan-STEC-payDrive-2  KLICKA 

STEC PAY&DRIVE  Vi kommer fortsätta med detta koncept inför 2021. Skapa fler möjligheter för Tjejteamet för 9,995 köra 5 tävlingar och för Juniorer kunna göra en liknande satsning.   För män över 18 år kommer vi kunna skapa riktigt bra team med körning 2×30 minuter per tävlingsdag för happy early priset 19,990 kronor med race på Mantorp Sviestad och Tierp Arena. Vår tanke är att ett företag går in som sponsor på bilen och får en bra profilering men även kunna ta kunder , personal på medåkning och prova på dagar. Hjälp oss att finna dessa företag och erhåll en kickback för mer kontakt ring 070-7982378

 

Nu tar vi snart paus men bloggen kommer komma ut varje vecka året runt direkt till din email.  vill du ha den direkt så meila oss på stec@stec.se så får du den rykande färsk varje Måndag.

Kommande datum

17 Oktober final i STEC Light  öppen för alla racingbilar

24 Oktober Eventuellt Gotland Ring  Önskar snabbt svar på detta.

Datum klara på Tierp Arena 2021 i samarbete med Krutcupen

Early Bird Special  Beställ din teamplats och betala den före 31 December så ingår allt för 25,000 kr per team hela säsongen 2021 alla 6 race och 6 träningsdagar.  Kan faktureras företag.