fbpx

Bilder media exponering och intresse för Svensk bilsport ökar med STEC ?
Varje månad för vi resultat på antal klick på hemsidan www.stec.se
Vi ser ökning varje månad med toppresultat i Maj 2017  vilket är kul och Light serien får fler och fler nya team som nu laddar upp för hösten.
Flera team har anmält sig till Linköping 26 Aug  så här kommer fler bilder från senast på banan http://www.svartamasken.com/visa_galleri.asp?id=4670 som kommer från Svarta masken.  23-24 September  kör vi på Gelleråsen  med 2 tävlingar med 6 timmar vardera med Light på Söndag.     Den 7-8 Oktober drar vi detta med exponering ännu längre med 2 dagars race med Fordonsutställning men även armbrytning och några till varianter för att kunna locka publiken till arenan.   Varför då kan man ju undra??         Det handlar ju naturligtvis om ekonomi och öka intresset runt bilsport och STEC.   Vi är nu Sveriges billigaste  Långloppsserie 2017.   Vilka team skulle säga nej till  startavgift på 2000 kronor nästa säsong.    Troligtvis inget team då långlopp har mycket andra kostnader och kan inte kallas lågbudget.   Och kan varje team få 10 betalande gäster att komma till arenan så skulle det ju kunna bli 1000 kronor mindre avgift och intresset för sporten ökar.
Vi kommer pröva detta på Tierp Arena 7-8  Oktober med 100 kronor entre  tjejer och barn gratis.  För vi tror detta kan bli en bra win-win och samarbetet med Legend gruppen hoppas vi fortsätter på Tierp och där kommer vi köra  ”Finnkampen”  och bjuda in den Finska eliten.  Så sprid gärna detta på facebook.  https://www.facebook.com/events/676691349199557
Krasch var det i helgen på BTCC  och vi hoppas  att Mr Davenport och Mr Smith snart är tillbaka på banan.  Men bra tankeställare för oss alla att man måste ta det försiktigt vid regn dimma osv.   Victor vann i Frankrike och visar att Svensk Touring är stark även utanför Sverige.
Spännande vecka framför oss med STCC Solvalla  MSLS kör Sviestad  och ER Cup ställer upp på Falkenberg.   Vi i tävlingsledningen kommer finnas på Solvalla och det är ett perfekt tillfälle att mötas och prata en stund om vårens race men även om hösten.  Och vi vill gärna ha möten för att prata STEC för att ni förare team är viktiga för oss.  För vi bygger detta som ett lagbygge.   Banägare , Funktionärer ,  Förare  tappas en grupp bort så fungerar inte lagbygget.
 
Stec Light  skapas för att nya förare ska kunna få möjlighet att köra och team som vill ha en enklare form av svensk Endurance perfekt för era sponsorer  kunder etc
Malmby   Gelleråsen   Tierp Arena.     http://www.stec.se/stec-light-34326931
 
palmencomantorp legend race 2
startklar Volvo till Salu mycket prisvärt endast  20,000  finns i Eskilstuna