fbpx

bensin
Då det börjar närma sig Gotland Ring så är denna information viktig.

Farligt gods-klassificerade ämnen

Meddela om farligt gods medföres. På passagerarfartyg gäller begränsningar för transport av ämnen som klassificeras som farligt gods (t.ex. gas, sprängämnen, lättantändliga eller frätande vätskor). Servicefordon med svetsutrustning (gastuber) får ej medföras på turer/avgångar med passagerare. Farligt gods kan transporteras på vissa turer och skall bokas och transporteras enligt särskilda föreskrifter. För frågor om farligt gods kontakta vår fraktbokning tel 0498-201320.  Kopierat från Gotlandsbolaget.
Vi från STEC rekommenderar inte att komma med fyllda dunkar till Nynäshamn utan tanka när du kommer till Gotland.  Det finns gott om bensinmackar på vägen upp till banan och närmaste bensinmack under helgen är https://www.tankvart.se/ i Lärbro.   Har ni svets med er så kolla med rederiet om detta innan ni kommer hur de ställer sig sig misongasen osv.    Vill ni ha el på banan så tag med 200 kontant så kommer vi kunna köpa el direkt från Gotland Ring.
Kul att Skeppsbrons kommer med sin fina BMW även Niklas från Blekingegänget laddar upp och anmälde sig igår.    Gevlarna och Nordic Light är laddade mfl.  Jättekul också att team 50+ Sålde sig fina Renault till ett nytt gäng som debuterar på Sviestad.   Boka gärna in den 16 Februari till Upptaktsstart inför 2019 mer info kommer både om Sviestad och finalbankett men nu laddar vi för Gotland Ring.
Här kommer mer film för att kunna memorera in banan och ni som tävlar på Lördag kom gärna och kör på Söndag och ni som tävlar på Söndag  kom och pröva banan på Lördag .   STEC är glada över att kunna presentera denna möjlighet till mycket körtid.  https://www.youtube.com/watch?v=p1b6x6I1xUE