fbpx

gotland_banskiss
Banskissen från Gotland Ring https://gotlandring.com/
22 September 2018 skulle vi vilja få ihop det med teamen till Gotland Ring för att säkra Sveriges roligaste serie inom Endurance.    6 olika banor och sen varje år byta ut 1-2  banor för att kunna erbjuda er förare alla Sveriges banor innan 2020.
Vi vet att Sverige är långt och bökigt med trailer men den input vi får från er engagerade förare är att denna ide inte är så dum att pröva olika banor allt för variationens skull.  2017 fick vi stryka Gotland pga för litet intresse så nu är det upp till teamen att tycka till och framför allt att anmäla sig till Gotland. Inte boka boende flyg eller båt  utan att anmäla sig till tävlingen.  1000 kronor kostar anmälan och kan vi inte bli 15 team som vill åka så kommer vi inte våga chansa innan 18 Februari då mötet är.  För då ser vi om det finns intresse.
 


Samarbetet med Bavaria Racing kommer ge er förare möjlighet att köra även på Ring Knutstorp och Kinnekulle.   i det vi kallar för STEC GT OPEN ?    kika i kalender http://www.stec.se/kalender-32711706   och man kan köra med samma bil som övriga STEC även om det inte är en BMW och testa gärna även Time-Attack  skitkul att se vem som i teamet är snabbast.
Vi minns även racet nummer 5 Som var på Gelleråsen där team YRC fick ta sin första seger och teamkamraten fick lasta och åka hem pga db.   Vi har valt att 2018 byta gelleråsen emot Gotland för som vi skrivit ovan pröva andra banor rätt eller fel skicka gärna ett email på stec@stec.se
Tommes Pack tog silver och Endurance Hondan knep bronset.   I Klass 1 var det Andersssons Racing som vann sin enda seger 2018 med colten och Gävlarna silverplats och team 1 fick med sin en bronspokal.
Standard var det Its fun Alfan framför Team Gokart från Göteborg och duktiga Blitz från södra delen av Sverige.  och i Classic var det hundkojorna med team Fenix som snuvade Swift på guldet.
Black Friday på Fredag vet ej riktigt vad detta ska gå ut på men vi kan pröva att alla team som anmäler och betalar in 2018 års avgift nu på Fredag får 1 kollektion teamkläder med polo skjorta och jackor till förarna kostnadsfritt så har vi inom STEC bidragit till Black Friday.    Men viktigaste med dagens budskap är att se intresset för Gotland Ring så vi kan börja förhandla om priser på färjor osv mvh Hasse vid datorn…
 
anmälningslänk till Gotland Ring  https://simplesignup.se/event/122418