fbpx

Sista Bloggen för 2021 känns som 2022 känns väldigt spännande på flera sätt.

Proffsigt team https://onzeracing.se/ Detta är spännande satsning och smart att gå ihop team och hjälpa varann så samverkan skapar win-win. Rickard Eriksson Teamchef gör detta bra ihop med övriga.

Har ditt team bestämt sig för att vinna klassen 2022?

Boka och betala in denna vecka så kostar årskortet för samtliga 7 tävlingar

December 27,000

Januari 28,000

Februari 29,000

Mars 30,000

April fram till 9 April 31,000

Detta för att stödja årskort teamen med subventionering men samtidigt säkra upp vårens utgifter och förhandsbetalda banhyror.  Priset är swish , bankgiro önskar företagsfaktura tillkommer 10% och Moms.

All anmälan sker på mail stec@stec.se

Nyårshelgen kommer spenderas i tidtagningsrummet för STEC personalen ?

Detta jobbar vi med denna vecka .  https://www.youtube.com/watch?v=YaCTMkFeeUw

För att skapa detta 2022 https://www.youtube.com/watch?v=XTvBU7StzrE

Vi kommer sitta och köra fiktiva race för att träna in nya systemet och personalen som ska sköta detta 2022. Är du intresserad av Tidtagning , resultat , IT teknik så hör gärna av dig för på varje viktig post kommer STEC jobba efter att ha 2 nyckelpersoner om det skulle strula med sjukdom eller liknande. hör av dig för vi vill gärna ha kontakt med dig inför SM säsongen startar 9-10 April.

Transponderpaket per race 500 kr ingår även Cock-pitt lampa samt informations Walkie-Talkie

Hyr hela säsongen samtliga race 2000 kronor Monteringen tar 30-60 Sekunder.

Cock-pitt lampa 300 kronor Walkie Talkie 300 kr

Dessa 3 tekniska hjälpmedel kommer köra racingen mer säker , mer rättvis , Mer action.

”Yellow Flag/Green Flag” kommer skötas av fjärrkontakter och sändare som i varje bil visar gulflagg rent hela banan och Code 60 startar senast 10 sekunder efter ”Yellow flag” startar och omkörning förbjuden.  Lasermätare för hastighet kan av STEC mätas var som helst på banan under Code 60.  Walkie -Talkie meddelar teamcheferna information om ev bestraffning = Svart Flagg  eller tekniska flagga.  Detta kommer prövas ut under våren och i samband med utbildningsdagen på Sviestad 9 April.  Vi försöker vara innovativa och framförallt för att göra sporten så säker som möjligt på banan.  Cock-pitt lampan får monteras var som helst i bilen och hyrda lampor monteras med godkänd kardborre som stec tillhandahåller kostnadsfritt.

Förare skall skapas även 2022. Låt och visa en smidig stege.

Trackday och lär känna din bil på banan. Absolut lättaste sättet att börja med racing är att komma och prova någon av STEC Trackday som vi bland annat erbjuder varje tävlingshelg.  Bjud in vänner och gasglada bekanta. Nästa steg är att sätta en transponder i bilen på STEC Time-Attack dagar. Utmana dig själv och se framstegen direkt på skärmen. Dela gärna bil och bjud gärna med din vän på en åktur. Har du ingen egen bil så ingå i STEC Pay& Drive paket. där allt ingår. Tycker du om att gasa så kika på www.krutcupen.se och deras enkla racing som passar alla oavsett förkunskaper.  Har du fått in racingen i ditt DNA då är det dags att boka licenskurs och börja köra STEC.  SM Långlopp som finns i 3 olika klasser A,B,C kör 2-10 timmar långa utmaningar.

Dessa 7 rader bör varje förare som blir ambassadörer kunna förmedla för vi vill alla kunna få bra möjligheter att kunna köra och för STEC att kunna få ekonomi för att erbjuda bra verksamhet.

2022 års tema inom stec Racing är detta viktiga som berör oss många.  KLICKA 

Börja samla kepsar för målet är 100 kepsar och minst 10,000 kronor till föreningen Suicido Zero

Kan vi rädda 1 person från att ta klivet från självmord så är denna insamling mycket enkelt val.  hjälp STEC att hjälpa andra.

Junior som vill börja köra 2022?  Vi startar nu ett juniorteam i Krutcupen för 10,000 kronor säsong kommer det finnas plats i team Krutcupen juniorer med 6 tävlingar på Tierp Arena för anmälan och info meila.

Ny Ambassadör för STEC är Amelie som  kommer vara med på tävlingarna som team och tävlingsvärd. Detta för att avlasta Hasse som oftast är nästan okontaktbar under tävlingsdagen pga fokus på många bollar. Nu kommer Amy kunna vara en kanal för teamen att kunna vara behjälplig med att ”släcka bränder”  Vi söker nu fler som vill vara med 1 dag eller en hel säsong i STEC organisationen. för målet är att du som tävlande ska kunna känna dig hörd och bekväm med att köra STEC. Amy kommer också vara med på Elmia mässan i April och vill du vara med där så kontakta oss på stec@stec.se

Sätt företagets namn på STEC tävlingarna och Motorfestivalerna. Vi vill gärna ha kontakt med just er som vill sprida ert budskap med vepor , beachflaggor på tävlingsdagarna.  KLICKA 

 

Time.Attack 2022

 stec Time-Attack ?  Facebook  tråd 

time.Attack 2022

Detta ligger i det vi nämner ovan i linje med att få in fler förare på banorna. Detta kommer vi kunna erbjuda max 30 bilar per dag under 2022 för att det skall finnas möjlighet till ”fritt spår”  Vill du köra Time-Attack så prova detta koncept. med premiär 9-10 April. regler osv finner du på hemsidan Klicka 

 

STEC SKANDINAVIA AKTIEBOLAG

STEC Bolagiseras 2022 och hur påverkar detta dig som team ? STEC har alltid varit underställt en förening så när du swishat och betalat in så har det varit Första åren Järfälla MHF Ungdom .Sen Uppsala MHF  då verksamheten var för många icke juniorer. 2022 skapas företaget STEC Skandinavia AB. Detta för att fler och fler av teamen betalar inte ur den privata plånboken utan skall faktureras med kreativa lösningar. Det kommer vi nu komma göra fullt ut med utbildningar och event för företag som önskar faktura med moms och 10%  påslag för denna möjlighet att ta kostnaderna på företaget.   Privat förare som står för ca 50% av STEC kommer vi naturligtvis fortsätta med Swish och kontant hantering om det nu finns kontanter kvar 2022+.  Detta är för oss viktigt att inte pålägga moms på privatteamen och vi behöver få in en del kontanter för att hålla igång detta i föreningen som kommer köpa in bilar , bildelar , osv till föreningens verksamhet med ungdomsdagar och juniorteam osv.  Så vill önskar ni en faktura så maila detta i anmälan så löser vi detta INNAN loppet startar. Vi söker också med stora ficklampan företag som vill samverka med vårt företag med marknadsföring och profilering. https://stec.se/sponsorer/

Juniorer kolla detta erbjudande!!!

krutcupen junior team  Samma helg som pappa / Mamma gasar kommer nu Krutcupen Pay& Drive Perfekt familjeteam att kunna heja på och vara engagerad båda dagarna med mycket bilsport. Detta brinner vi för i Krutcupen men även påhejas av STEC för att hålla en bra återväxt för framtiden.

Crowdfunding ? Nu har du som privat eller företag möjlighet att bli samverkanspartner till 2 STEC Team 2022. Det gör man lätt genom https://gofund.me/8c749553 Som är ett sätt att stödja denna satsning. Dela det gärna till intresserade.

Live sändning 2022 ?
STEC körde live sändningar när inte publiken kunde få komma till arenorna. Nu ser vi att detta virus vill fortsätta fightas in i 2022 här kommer lite statistik.
STEC hade ca 4000 visningar på premiären 2021.
Krutcupen hade ca 2000 visningar från racet på Tierp
Just nu har vi en omröstning på Facebook i Långloppsracing gruppen. Det är ganska bra med omröstningar som är öppna för då ser man och får indikation på vad förare och team önskar. Sen finns det som alltid ekonomiska aspekter påverkar detta.
  • Förslag är att STEC skippar Prispengar 2022 och istället lägger detta på Live sändningar.
  • Förslag är att finna sponsorer och samverkanspartner som är med i sändningarna
  • Pay per view är en annan modell att de som vill se kan få lägga en blygsam avgift.
  • Kan vi i den bästa av världar slippa covids olika virusnamn så publiken kan komma till Mantorp.

Hur som helst ser vi att det finns intresse av att visa STEC och det glädje oss och 4000 visningar förra året var riktigt bra siffror. Kunde dessa 4000 betala 10 kronor så skulle sändningen vara betald med råge. Klura på detta och kom gärna in med tankar förslag. Kanske du känner någon som är intresserad av att filma osv. Kanske du känner någon som vill vara med och synas i sändningarna osv.  stec@stec.se

Avslutningsvis vill vi tacka alla som varit med under 2021. Nu blickar vi framåt och nästa blogg kommer den 3 Januari och då blir den inte lika lång men innehåller bla en presentation av ännu ett team som köpt årskort team WAK med en spännande bil? Ni som följer Facebook  stec.se han kanske redan sneglat lite men allt som man läser på Facebook ska man nog ta med en nypa salt.  Vi ses 2022.