fbpx

STEC jobbar med flera samarbetspartners och ihop med dessa kan vi sy ihop julklappar både till förare  , bilen  och till våra supportrar och hängivna fans.
YOKOHAMA_black_logo
Yokohama stödjer Svensk Racing och STEC  köp dina däck nu till fantastiska priser
12 stycken ADO8R   205 X  15,16,17  tum paket pris 12,000 kronor Standard + Light
12 Stycken AO52R   205×15,16,17  tum   paketpris    18,000 kronor  Racing klass 1
12 Stycken AO52R 225x ,16,17 ,18 tum  Paketpris    23,000 kronor  Racing Klass 2
Bokas/ Betalas nu innan jul för STEC och Bavaria teamen      (företag + Moms )
finessfiness bur
Finess burar är Sveriges bästa burtillverkare och i samarbete med dem kan STEC presentera en bra bur för STEC och Bavaria team för komplett med allt för 7000 kronor  monterat och klart.  bilen lämnas och hämtas i Roslagen.  Satsa på din säkerhet.
lindbergga
Personlig utrustning inom Bilsport är inget som det skall slarvas med och ge dig själv en julklapp GA Lindberg har allt till dig klicka  
Beställ nu så ligger grejerna under granen den 24 December.
tuning chip.jpg
Optimera din race , företag , privatbil.
STEC samarbetar med https://www.tuningchip.se/
som hjälper dig till mer prestanda och motoroptimering hälsa att du är en STEC förare så får du ett kanonpris av Jocke Qvarnström.
racing tomte
Racing Tomten kan även nu sälja teamplatser till förare som vill vara med i ett hyrbilsteam  det finns i alla klasser och Juniorteam Tjejteam i Light serien.  Vi kommer även kunna erbjuda körning i GT-Open  samt Bavaria Time-Attack från blygsamma 500 kronor kan du utmana kompisen i vem som är snabbast i en BMW.  Vi kommer också kunna hyra ut hela team till företag eller grabbgäng där det är all inclusive med overaller hjälmar bil rubb som stubb.
för mer info skicka ett email till stec@stec.se 
God jul alla gasglada