fbpx

bvs
Välkommen säger vi till BVS Teamet med sin fina BMW 125 i  kommer de att bli farliga i klass 2.   Robert Bergman och hans teamkamrater är duktiga på att synas så både egen facebook  och hemsida  där alla kan få hjälp med sin bilvård solfilm däck fälgar ja massor av godis.  Jättekul med fler team som finner STEC.
 
En sak som vi i styrelsen försöker vara skapliga på det är att delge information så fort det är spikat för varför vänta egentligen.   2018 årsmöte kommer ske här klicka  Där kommer dels massor med information komma ut men även det forum som är bäst att komma med förslag ideer tankar för vår strävan inom STEC är inte som nu vara den största Endurance serien utan även vara den bästa.  Bästa blir vi tillsammans med er team för då utvecklas vi ihop och kan fortsätta med detta under många roliga bilsportsår.
Kan ni inte komma det datumet i Februari så meila eller ring men inte på tävlingsdagarna för då är det fokus på den dagens race och det blir ett sämre samtal då bra ideer är värda att ge respekt med tid och behandling.
 
Lycka till säger vi till team BSV och vi ses på Lördag morgon frukost 07,00 kom gärna Fredag så vi kan dekaltrimma bilen med STEC