fbpx

alfa
STEC hyrbilar är ett perfekt sätt för dig att börja köra STEC som inte har tiden att skruva bilar eller inte belönats med vänner som gillar racing.   Nu på Lördag kommer vi rulla ut Alfa Romeo som vi vet är en jättefin bil att ge förare möjligheten att vara med.   Det kostar blygsamma 2000 kronor för hela 30 minuters racetid och på köpet får du vara med hela tävlingsdagen i ett härligt gäng.   Det går till så att vi samlas 08,30 i fiket med frukost macka pratar igenom dagen testkör bilen 09,15.  I priset ingår också 5 fribiljetter till tävlingen.
Ta kontakt med STEC@STEC.SE så löser vi detta bara att komma med overallen och hjälmen under armen känns lite formel 1 aktigt men nu finns din möjlighet.
 
kaffeFöretaget   Johan Wall  Har massor med balla grejer på sin hemsida. De har valt att sammarbeta med STEC under hösten och bland annat kommer de sponsra med en Kaffemaskin värd 14,000 kronor till Finalen på Anderstorp.   Detta är ett fair Racing pris. Som företaget John Wall ihop med förarförening väljer ut ett Team eller specifik förare som gjort ngt extra under höstens Fair racing anda.  Vi tackar Anders i team SMK för denna fina gest och vi har redan funnit flera kul grejer på er häftiga hemsida så nu vet vi var årets julklappar kommer handlas Tack för att ni stödjer STEC och vi välkomnar fler företag att följa för detta bygger på win-win