fbpx

Nu på Söndag har STEC systerorganisation Enkel Bilsport årets sista Söndag med Aktiv Säkerhetskörning på banan utanför Rimbo. Detta vill vi rekommendera  både för ungdomar men även våra fruar , sambos , döttrar  Läs mer på länken 9 December stor tumme upp för denna verksamhet från STEC.
Ungdomarna     Rallyskola med Annie Seel för tjejerna oavsett ålder 
Fler årskort Team AX bokade nu inför hela 2019 i serien Light.  Samma med teamet EL Toro hela Light Säsongen är nu säkrad 
Detta team är först ut att boka den serien som 2019 kostar nu 9,999. Det som tillkommer är Licens kurs+ försäkringen  per förare  + 400 kr för en transponder.  Ekonomiskt och detta med Light tror vi är Nyckeln inom STEC både för att producera nya förare och kunna erbjuda ett insteg så sprid gärna budskapet om Lights enkla format. http://www.stec.se/regler/stec-light-34326931
NYHETER FÖRST UT INOM SVENSK ENDURANCE 
Köp hela säsongen på avbetalning och sprid betalningen över året.  Detta är vi först ut med inom Svensk Endurance  och kommer kunna passa flera team som vill satsa på säsongen men har svårt att klara Långsiktigheten ekonomiskt men nu kan vi hjälpa dem.  STEC klasserna Standard , Klass 1+2  kan ni som team betala på detta sätt.  5000 Grunden sen 2000 kronor i månaden under 2019.    Det går mycket enkelt till att du som teamchef  swishar varje månad till Föreningens swish konto med namn på teamet och månad vi löning 27 i varje månad.   Detta tror vi kan vara en bra nyckel för att teamet ska kunna slå ut kostnaderna för sitt team under 12 månader.  Detta i samarbete med Payson betalningslösningar.   Enda kravet är vanlig kreditvärdighet. Ring oss om detta är något teamet önskar 070-798 23 78 eller email stec@stec.se .
Samverkan , Sponsring , profilering Vi vill finna fler samarbeten till framgång för alla parter.   STEC jobbar hela tiden på att hålla kostnaderna låga för de aktiva för då kommer fler team och det blir roligare för alla både aktiva och arrangörer.  Ett sätt är då att finna företag som vill samverka med oss för att marknadsföra företaget men även stödja förarna och teamen inom STEC.   Vi skulle önska att ha 1 företag varje tävling.  Saker till prisbordet  saker till STEC  win-win. Vad kan vi göra för företaget då vi tror på långsiktighet. Och nu har vi möjlighet att synas på banorna , bilarna , TV , sociala medier email utskick och Bloggen. Vi kan även ordna event och utbildning med förarutveckling.  Vi kommer jobba för detta redan nu då flera företag har haft bra omsättning 2018 och snart är det bokslut och då kan det vara skönt att få betala fakturan 2018.  En ny lysande aktör är detta företag som nu stödjer STEC men även alla team får 10% rakt av på hela sortimentet om det bokas genom STEC.   Vi tvingar naturligtvis inte någon att köpa dessa ledramper men får man några hundra i rabatt och samtidigt kan stödja STEC så varför köpa ledramperna i någon annan butik där du inte får rabatt eller stödjer STEC.

Behöver du inget Ledljus så har vi samarbete nu med ca 500 andra butiker. https://www.sponsorhuset.se/stec/ Så låt oss samverka som däcken med Yokohama är likadan affär.  http://www.stec.se/samarbetspartners/stec-k%C3%B6p-dina-grejer-hr-38377786
V-8 Nyheter är att fler förare har nu beställt bilar vilket är jättekul så det händer saker nu inför 2019 även Legend säljer nya bilar och de beggade får nya ägare.

Kolla detta grymma erbjudande om Rent a Racing car 2019 julklapp både till dig själv och dina barn.  Årets Julklapp   
Sist i denna Måndagens blogg var Polisen i Malmö och denna satsning är ett steg för att få fler duktiga karting ungdomar att börja köra bilsport.  Vi träffade flera under helgen och intresset är stort och till slut tyckte även polisen det var okey.