fbpx

happy
Nu kommer inbjudan till Sviestad och vi har arbetat mycket för att det vi kallar ständigt förbättringsområde för ni tävlande inom STEC  ska gilla verksamheten.
Brandman kommer sitta oavsett 30 grader i tankdepån  och dels hjälpa teamen men framför allt finnas som en trygghet om olyckan är framme.  Ge honom gärna beröm för han är där av en enda anledning det är för er aktivas skull.
Bilbärgning  idag tecknade STEC ett avtal med killar från Assistancekåren  som har en lång erfarenhet av att bärga bilar och detta för att snabbare kunna få undan bilar med problem på banan.  vi är mycket glada för denna samverkan.
Team Kummerling som vanligtvis tävlar i Tyska ADAC serien kommer till Sverige och STEC. Detta är mycket bra då vi får in internationell kompetens och Thomas kommer även hjälpa till med vissa organisatoriska delar inför tävlingen den 16 Juni.
Det är massor med bilsport och student firande som sker nu och det ska bli bra med ett sommaruppehåll efter deltävling 3.
Jag kommer även ringa till er teamchefer under kommande vecka för att dels höra hur teamet mår och framför allt lyssna av om det finns något som vi från tävlingsledningen ska fundera  och tänka om på.
Några saker som kommer ske i sommar är en ny hemsida där det nu känns rörigt och så får det inte vara men vi byter i sommaruppehållet.
Vi kommer även ta kontakt med en duktig säljare för att kunna hjälpa oss med marknad för även om STEC fortfarande är den billigaste serien att tävla inom 2018. Men kostnaderna är höga och nu har vi investerat mycket inom räddning men det var är något som måste få kosta för förarnas / funktionärernas säkerhet  är viktig.  Så detta med inköpt bla klipputrustning  och nu till Sviestad ännu en till Rescuebil gör att STEC kan med hög svansförning värna om säkerheten och nu skall förarna och funktionärernas skolas in så det inte blir diskussion om ex tankning.   Vi kommer ha utbildning för funktionärer både Fredag och Lördag kväll på Sviestad . Vi har nu även börjat hyra ut räddning så vi har varit på Rally , Dragracing  med personalen vilket är kul att fler arrangörer gillar detta.
golf
Bilden från ADAC Germany.
STEC vill också önska alla team tävlande en riktigt skön helg  och Viking Line går in som sponsor  inför Sviestad  så alla tävlande team / Funktionärer publik kommer erhålla presentkort på kryssningar i sommar.  Tack Viking Line för den gesten.
Kommer finnas i restaurangen som Sviestad driver själva under helgen.
För de team som önskar så rullar vi in på området 18,00 på Fredag och med de orden vill jag säga stort lycka till kommande helg  mvh Hasse Tävlingsledaren 16+17 Juni
Tider och Länkar
http://www.stec.se/anm%C3%A4lning-blankett-samt-tidsschema-35845618
Anmälan
https://simplesignup.se/event/130563
Baninformation
http://lms.se/
Tidigare race på banan

( Pelle fotografen ) Sandberg kommer till start med sin fina Volvo S 60  årsdebut.  )