fbpx

Bloggen 10 Februari #6  Läs och dela den gratis vidare.  Vi önskar en trevlig vecka.

Däcken är på väg beställ dem nu på email stec@stec.se  passa på att ta hem även till dragbilen och biltrailern.  Bra att dela upp årets kostnader är att sprida ut det över året. 

2020 förstärker vi ytterligare säkerheten i STEC med avtal med akutus.  Kostnaden för förhöjd sjukvård kommer vi ta från besökarna,  Besökarna som kommer för att se de tävlande.  100 kronor per vuxen för en hel dag racing med Endurance , Sprint race , V-8, Legend , Street.race , Drifting , Pröva på racing.  Vi behöver öka antalet besökare 2020 och detta gör vi gemensamt med de aktiva som bjuder på bra race , Eventet runt racet som exempelvis Tierp Motorfestival  Linköping Motorfestival . Lyckas vi med detta så skapar vi ekonomi för att lyckas.  Tack Akutus för proffs sjukvård hoppas ni aldrig behöver arbeta aktivt under säsongen.

Proffsig Tidtagning har önskats. Nu har den bokats genom Sveriges främsta.    klicka 

STEC hyr in tjänsten inför Premiären för 500 kronor per bil som är med.  Betalningen läggs på morgonen och allt ingår.  Bilen får en speciell gps sändare som visar bilens plats på banan och olika sektortider m varvtider osv finns app att följa från hela jorden etc etc.  Tycker ni att detta är bra så kan vi fortsätta på fler race.  Men vi provar nu på premiären med detta system och kommer även filmas och grejas. Vi hyr in dessa tjänster för att STEC ska kunna vara bäst och ett naturligt val som er arrangör..

MC Förare nu välkomna till Tierp  Vi jobbar på med Motorfestivalerna och har under veckan skrivit avtal med en Världsmästare och en mycket bra verksamhet   MästareMC utbildning  Detta ser vi positivt på att få in mer kunskap på utbildningssidan i framtiden i bla Stecrun som är vårt trackdayspaket . 

Just dessa samverkanslösningar gör att fler engagerar sig och vårt budskap 2020 är just  ”Samverkan skapar framgång” Har du kontakter eller själv vill vara med och engagera dig i eller runt stec så välkommen. Det behövs alltid bra människor med engagemang.

Vi pratar mycket om att sprida utgifterna under året.   betala in licenskostnaden redan nu så är det klart 900 för er som gick kursen 2017-2019  behöver inte gå kursen 2020 behöver ni eller vill gå kursen så är den satt till 990 kronor och är egentligen självkostnadspris och Sveriges absolut billigaste racingkurs.  anmälan sker på stec@stec.se  betalningen kan ske mer Swish eller bankgiro.  1 dagslicens kostar 400 racing 200 Light 2020.

Lite fina bilder från 2019 så här i februari grå vädret

Tierp Fotograf Jari Takhänen Klicka 

Tierp fotograf Anders Lindberg Klicka 

Vill ni göra något kul med företaget , familjen , kompisgänget? Ge bort en 30 årspresent eller ge svärmor en resa?   boka genom stec@stec.se

Vi kommer också kunna erbjuda bra marknadsförning på bilarna , banorna , hemsidor , sociala medier. Samverkan skapar Framgång

Nya team anmälda under veckan med rutin bakom ratten  Team Onze och Team Svegra Tack för ni kör STEC 2020  årskortet kommer 

Många pokaler beställda till Mantorp

Klass A ,B ,C  2,4,6 Timmars  Öppen sprint klass 2×20 minuter  i klass A,B.C Teoretiskt kan det bli totalt 15 segrare plus V-8 klassen. Nu är detta teoretiskt med ändå spännande mattematik.  STEC slopar 2020 vandringspokalerna och kommer införa ett system med pokal till segrare + Minnestavla.

Under Tierp Och Linköping kommer alla förare i STEC ha gratis springlopp efter tävlingen för de som önskar….  2 varv eller 4 varv välkommen ensam eller som ett team…  100% Fossil fritt race