fbpx

Johan K
Johan Kristoffersson vann 6 av säsongens deltävlingar  9 Pallplatser  rekord rekord och världsmästartiteln säkrades i helgen i Lettland  Stort grattis Johan till en fantastisk säsong till hela teamet och hoppas nyckelbenet läker snabbt på teamchefen Petter  Solberg ..
Fler Svenska Världsmästare under helgen
Johan K
Emil Persson denna sköna förare från Karlskoga vann World Final i Legend. Flera STEC förare var på plats och tävlade i Finland där finalen avgjordes och hatten av för Emil som vi hoppas få se i SM finalen i Legend på Anderstorp den 21 Oktober.
Johan K
V8 Thundercars fick SM vinnare Mattias Lindberg  2017 i en alltid kul upplösning.  Tony Bryntesson skall hyllas i detta sällskap som en duktiga general inom Svensk V8 cirkusen.
Robban Dahlgren utsåg vi för flera veckor sedan till Svensk mästare i STCC så det blev ingen nyhet att han vann under helgen. Men mästare skall hyllas så  vi skickar ett grattis norrut till denna duktiga förare.
1 MILJON  kronor samlades in under helgen vilket är helt otroligt underbart av Racing Rascals   Peder Dick ja alla runt detta gäng skall ha enormt med creed och STEC fick äran att köra bansäkerheten på Tierp Arena här kommer ett gäng bilder från duktiga Tierp idag fotografen som även är med den 7-8 Oktober https://www.facebook.com/pg/tierpidag.se/photos/?tab=album&album_id=1845711982120575
Johan K
Från Ferraris och Lambos på Lördag till grus och 1000 kronors bilar på Söndag.
STEC jobbar aktivt med föreningen www.enkelbilsport.se som ihop med Krutcupen hade ungdomsdag på Rimbo motorstadion under Söndagen och dessa dagar ger balsam för själen att få vara med och coacha dessa nya förare till ev blivande SM segrare ?    Johan Lerjebo som kör STEC Pace car och Helene Delilah en av tjejerna i STEC Women team var ledare då ungdomarna tränade panikbroms sladdhantering och körde på sina idealtider på banan.   Man kan tro att släppa ut ett gäng 14 åringar i bilar på banan skulle sluta i katastrof men helt tvärtom de lyssnar och tar till sig på ett oerhört fint sätt.  Vill du vara en i teamet som vill leda STEC ungdomsgrupper hör av dig då detta börjar våren 2018.
Nu ladddas det rejält i garagen inför Gelleråsen som serveras en dubbelhelg med STEC race både Lördag och Söndag.   Kom och var med på eller utanför banan.