fbpx

lunchpauspaprika
Vi får ibland frågan från nya team som vill börja köra STEC och lite förvånad fråga om varför har ni lunchpaus ???
Man kan skoja att säga att det är för Tävlingsledaren blir hungrig men det finns en mycket djupare tanke med detta lunchpaus som jag hör bland vissa team uppskattas.     1 Timme lunch bidrar mycket till det vi kallar STEC andan. Man få under 1 timme paus att prata med andra team över en matbit.  Man får möjligheten att kunna låna ut just den reservdelen som ett annat team glömt.  Man kan tanka i lugn och ro byta däck och se igenom och att grejerna får 60 minuter kylning vilket kan vara skillnaden att komma runt eller bli stående med trasiga toppar eller slutkörda bromsar mm.     Jag vill passa på då att hylla mat teamet med Robert Falk och Gunnar Kollstedt som gör ett kanonjobb för att serva oss alla hungriga.   Den 26 på Svietad kommer det serveras 2 olika pastasallader en för köttätare och en för de som av olika anledningar väljer att köra vegetariskt. Det är alltid en stående punkt i hur många kommer det som vill äta ??  Publiken är omöjlig att veta men vi önskar att när ni bokar startanmälan kryssa gärna i x antal lunch eller frukost biljetter.    Vi från STEC kommer inte jaga runt i depån för att söka medhavda matsäckar utan vi ber om att nyttja matserveringen med kanonlunch för 100 kronor. Så hoppas vi killarna kommer vara med oss hela hösten oavsett om det är på ett vindpinat Tierp eller i solen på Sviestad.
teamwork
STEC  Teamwork både på banan och i depå då blir det roligaste för alla.