Pröva Racing med STEC och Lets Deal. 

Välkommen vi ska hjälpa dig med bokning och information för att vara med dessa prova på dagar som passar både nya och etablerade förare som vill ha en fartfylld aktivitet. 

1 Tänk på att komma i tid till samlingarna som är 09,00 respektive 13,00 för förarinormation. 

När ni kommer anmäl er direkt i inskrivningen som alltid är i direkt anslutning till matserveringen. 

2 Nykterhet alla förare kommer få blåsa alkokontroll före körningen för allas säkerhet.  Svensexor , Möhippor tänk på detta vi släpper inte under några villkor ut berusade på banan. 

3 Utrustning finns på plats men kom gärna med skor som har en slät sula.  Har ni egen hjälm så använd den för den passar ert huvud bäst annars så finns det lånehjälmar.  Under all körning och medåkning råder hjälm på banan. 

4 Boka genom att uppge namn på förare , medåkare  samt Lets deal koden nedan  Önskar ni köra fler pass så kan ni boka detta på plats genom att boka fler Lets deal paket i mån av plats. 

5 Tycker ni detta var kul berätta det för era vänner. Tycker ni vi ska ändra något berätta det för oss i STEC för detta ligger för oss varmt om hjärtat att kunna erbjuda dessa Racingpaket för att fler ska upptäcka bankörning på banorna. 

Datum 2019   

Tierp Arena   14 Juni  16 Augusti  6 September  4 ,5,6 Oktober   Vägbeskrivning 

Malmby Racetrack  Strängnäs 1 Juni  31 Augusti 12 Oktober                  Vägbeskrivning   

 

 

 

8 + 9 =

Vi kör STEC Audi A-3 Race bilar med säkerhetsbur dubbla stolar racebälten och vi kör på banor som är anpassade för motorsport. 

Knäpp hjälmen och ge gas detta med racing är beroendeframkallande kul.

 

Dagen ser ut som så när ni kommer att först har vi en genomgång av flaggor och lite viktig säkerhetsinformation. 

sen kör vi 2 x 5 varv på banan. 

Vi kommer ha tidtagning för de som vill och kan även erbjuda dashcam videofilmer som visar er körning. 

 

Vårdslös körning över er förmåga som gör att ni kör av banan och på ngt sätt förstör bilen kommer vi fakturera föraren på 10,000 kronor så kör snabbt men med respekt.