Pay & Drive  Enklaste sättet att vara Racingförare 

 

STEC bygger mycket av verksamheten på att kunna skapa och uppfylla drömmar.  Racing förare idag är mycket komplext med behov av Garage , Trailer , Mekkunskaper , utrustning ,Teamkamrater mm. 

Varför inte göra det enkelt och hyr in sig i ett team och allt ingår.  Ni kommer med hjälmen under armen som Lewis Hamilton och går igenom strategi med teamchefen och bilen står på plats redo för er när träningen börjar. 

Vi har flera olika bilar beroende på budget och önskemål. 

Och det finns möjligheter till hela säsongen eller till enskilda enstaka race. Och varför inte ge dig själv , sonen eller mamma den mest fartfyllda julklappen någonsin? 

Paket Audi A3   

Bilarna har hel säkerhetsbur racing stolar bälten och är mycket driftsäkra racebilar som vi gärna hyr ut till enskilda förare , grupper , familjer eller företag.   Komplett förarutrustning som skor handskar overall hjälm ligger framme när ni kommer och vi börjar alltid med kaffe Macka och genomgång. 

Prisbilden är 3000 för 30 minuter och 5000 för 60 minuter loppet körs i 4 eller 6 Timmar beroende på bana. 

 

 

Paket Audi TT 

Dessa bilar är snabbare och kör i Grupp B  racing. 

Däcken är R Däck och bilen är försedd med dubbla Racing stolar så medåkning kan ske för sponsorer och barn i pausen. 

Bilarna har naturligtvis all säkerhet och kan bokas för team hela säsongen med 5 tävlingar till 6 förare i teamet pris per säsong  25,000 kronor per förare.

Pris per tävlingsdag  4000 för 30 minuter och 6000 för 60 minuter körtid. även här ett All inclusive paket och ni kommer till banan som våra gäster med VIP kort och biljetter till era vänner.  Bilarna kan faktureras företag som förarutbildning. 

 

 

 

 Paket Grupp A Volvo Racing 

Dessa är trimmade med Timos Motor komponenter rakt igenom.  Att vara med i detta paket är inget för den nya föraren, över 300 HK på drivhjulen gör att detta verkligen är en racing maskin.  Grupp A Volvo är det snabbaste som körs på banan och vi är mycket glada över att kunna ha hela bredden.

Snabb , Snabbare , Snabbast  Du väljer och i detta paket kan du ha företagssponsorer på bilen , VIP paket för gäster med mera.

pris på offert   stec@stec.se

 

 

 Enklare lösningar och billiga paket 

Känner du att du vill ge bort en upplevelse i present så har vi enklare lösningar som är för en dag. 

pris 1000-2000 kronor så får man köra bil och ha en medåkare vi kör på lite enklare banor med enklare bilar.  Mycket bra som farsdags present eller julklapp till den som gillar att gasa.

skicka oss ett email så löser vi ett snyggt presentkort lätt att printa ut. 

Vill ni göra något större med firman säg 10 bilar eller svensexa med 10-100 förare hör av er ingen gäst grupp är för stor eller för liten. 

 Vi skräddarsyr lösningar efter era önskemål. 

för telefonkontakt om detta ring 070-798 23 78 

 

Samtliga paket går att ta på avbetalning vilket är unikt smidigt 

Vanliga     Frågor      Svar 

Får vem som helst vara med utan racingvana?

Ja detta bygger på att skapa möjligheter att kunna börja med racingen och hyrbilspaket är ett perfekt sätt att vara med utan garage , bil , trailer etc. 

Jag har inte körkort får jag vara med ?

Absolut det krävs inte körkort för att köra racing så välkommen.

Jag vill ge bort detta i present hur gör jag då?

Inga problem vi ordnar ett snyggt presentkort som kommer på email

Kan jag betala med swish eller faktura ? 

Absolut vi har alla former av betalning av detta med Pay& Drive  och kan även skicka faktura till företag som vill stödja din körning.    Även privat kan betala exempelvis om farfar vill betala för sitt barn-barn osv . 

 

Varje förare kör varje race 30 minuter så vi byter och har 2 stolar i bilen för att kunna ge förar coachning. och vi söker nu duktiga förare för detta inför kommande säsong. 

 STEC Women Team Ett unikt team med unika förare specialpris.

 Vi har ett unikt team med unika förare som man kan köra som kvinna.  Detta är ett Pay & Drive paket som kostar 9.999 kronor all inclusive. 

6 Race X 30 minuter körtid   Välj banor fritt 

4 race x  45 minuter körtid välj banor fritt 

3 race x 60 minuter körtid välj banor fritt. 

Det är först till kvarn med betald  anmälan som gäller och just nu är 1 December   Marika Edwardsson , Isabelle Beckert , Michelle Sundnäs-Järvi  Pia Mohlin bokade inför 2020  för anmälan stec@stec.se Gär bra att ge bort som present till din gasglada fru sambo dotter eller svärmor. 

 

Juniorer Kör Porsche team under en säsong 

13-18 år så får man vara med i STEC ungdomssatsning för 9,999 kronor paket

med 5 tävlingshelger under året skicka oss ett email för mer information 

stec@stec.se  8 förare per team. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 + 14 =

Alla paket kan köpas in som present att ge till din gasglada.   bokas på stec@stec.se